Στο Άργος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΆΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ»

0

Συνεχίζεται το οδοιπορικό της σπουδαίας ομάδας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας με προορισμό αυτή τη φορά την Αργολίδα, επιθυμώντας να συναντήσουν από κοντά μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολικές μονάδες του Άργους και του Ναυπλίου.

Η δυνατή ομάδα που απαρτίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΆΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα του Ολυμπισμού: Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, ομοσπονδιακούς προπονητές, στελέχη Ολυμπιακής Παιδείας, στελέχη ανάπτυξης που διδάσκουν τις αξίες του Ολυμπισμού στα παιδιά μέσα από τον πιο παραστατικό τρόπο: τα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Το  «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από μικρούς και μεγάλους και ενθαρρύνει χιλιάδες μαθητές υπέρ του Αθλητισμού, των αρχών του «Ευ Αγωνίζεσθαι», του «Φιλάθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής.

Σημείο συνάντησης όλων για την υλοποίηση της 18ης Αθλητικής Ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου», είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στις 9:00 π.μ.

22

No comments