Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ανακοινώνει την λειτουργία του  Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Ιονίων Νήσων – Ionian International Digital Film Festival ( IIDFF), το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τα έτη 2012 και 2013 από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

 

Η Καλλιτεχνική επιμέλεια  του Φεστιβάλ, ανατίθεται στον Λευκαδίτη Σκηνοθέτη Θάνο Κερμίτση  σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της  Ε.Ε.Ε. ενώ η οργανωτική και κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ θα στελεχωθεί ύστερα από την ανακοίνωση έναρξης της διοργάνωσής του.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στελεχώσουν τις επιτροπές παρακαλούνται να  επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Ε.Ε. και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ στο [email protected] όπως επίσης και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.iidff.gr  και τα  κοινωνικά δίκτυα του Φεστιβάλ (fb, twitter).

 

Γιάννης Λεκόπουλος – Αρετή Κοκκίνου – Μαρία Νίττη live στο Φουγάρο Σάββατο 4/5

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες κοινές τους εμφανίσεις, ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος μαζί με τη συνθέτη-κιθαρίστα Αρετή Κοκκίνου και την ακκορντεονίστα Μαρία Νίττη, ταξιδεύουν στο Φουγάρο σε ...