Το Σπουδαστήριο Τεχνών και Επιστημών της ΚΟΥΙΝΤΑ ξεκινά τους πιστοποιημένους κύκλους σπουδών του για δεύτερη χρονιά

To Σπουδαστήριο τεχνών και επιστημών της  ΚΟΥΙΝΤΑ ξεκινά για δεύτερη χρονιά πιστοποιημένες σπουδές  στον Κινηματογράφο, Θέατρο, Σκηνοθεσία Θεάτρου, Δημοσιογραφία ,Τραγούδι, Διεύθυνση Φωτογραφίας, Ψυχολογία, Πληροφορική, Δημιουργική Γραφή ,Σενάριο  Visual Art  , Art Design and Media ,Σκηνογραφία και Ενδυματολογία , Διεύθυνση Φωτογραφίας για Ντοκιμαντέρ .

Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε συνεργαζόμενα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες επαγγελματικές και καλλιτεχνικές απαιτήσεις Εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτείται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο της Επιστήμης των τεχνών των media ή για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις (για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στους κλάδους).

Σκοπός του είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των γνώσεων. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση από ισχυρό βρετανικό φορέα πιστοποίησης. Τα προγράμματα προσφέρονται και με την εξ αποστάσεως μέθοδο βασισμένο στα αγγλικά πρότυπα του Οpen University UK

Για όλους όσους επιθυμούν να είτε να εκφραστούν μέσω  των προγραμμάτων σπουδών  είτε να παράγουν συγκροτημένο έργο, καλλιτεχνικό ή επιστημονικό, με όχημα τη γνώση, το ενδεδειγμένο μονοπάτι είναι να αποκτήσουν την κατάρτιση που προσφέρει το Σπουδαστήριο τεχνών και επιστημών της ΚΟΥΙΝΤΑ . Σε παλαιότερες εποχές ο  σπουδαστής  έπρεπε μόνος του να βρει τον δρόμο σε έναν αχανή ωκεανό πληροφορίας και να επιλέξει μια σπουδή που να είναι κοντά στο θέμα, αλλά όχι ακριβώς εστιασμένη σε αυτό. Σήμερα δεν χρειάζεται κάποιος που επιθυμεί να σπουδάσει αυτό που ακριβώς έχει σκεφτεί και επιθυμεί να παρακολουθήσει έναν πλήρη κύκλο μιας συναφούς σπουδής, ούτε να προσπαθεί μόνος τους να συνδέσει και να απομονώσει τις πληροφορίες που τον αφορούν. Ο σπουδαστής αδιάφορο από ποιόν χώρο προέρχεται, θα μπορέσει στα μαθήματα του σπουδαστηρίου  να έρθει σε επαφή με ένα τεράστιο εύρος πληροφοριών που αφορούν αυτήν καθ-αυτήν επιστήμη ή τέχνη που τον αφορά. Μια ατέλειωτη ποικιλία ασκήσεων και εφαρμογών είναι μερικά μόνο από αυτά που θα διδαχτεί ο σπουδαστής  , έχοντας την ευκαιρία αφενός να δοκιμαστεί στο αντικείμενο , αφετέρου να εμπλουτίσει τους τρόπους που ήδη κατέχει.

 

http://Organization.koyinta.gr

Πληροφορίες: [email protected]