“Άγνωστη Πορεία”. Ο νέος δίσκος του συνθέτη Αποστόλη Αρμάγου

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος σε συνεργασία με το στιχουργό Μάρκο Κρητικό δημιουργούν την “Άγνωστη Πορεία” και καταθέτουν δέκα πανέμορφα τραγούδια που δύσκολα αφήνουν ασυγκίνητο τον ακροατή. Τραγούδια της εξομολόγησης, τραγούδια της χαράς και της απώλειας, τα οποία ερμηνεύει με εξαιρετικό τρόπο μια σπουδαία φωνή, αυτή του Νίκου Βενετάκη.

Οι τρεις νέοι, αξιόλογοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες συνεργάζονται και μας προσφέρουν πραγματικά ένα μικρό δίσκο – διαμάντι. Με ήχο χειροποίητο, με λαούτα, φλογέρες και κρητικές λύρες και με την καθηλωτική ερμηνεία του κρητικού Νίκου Βενετάκη, τα τραγούδια της “Άγνωστης Πορείας” ταξιδεύουν τον ακροατή σε τοπία νότια, μυρίζουν χώμα και θάλασσα, σε δρόμους της παράδοσης και της λαϊκής μουσικής. Πρόκειται για ένα δίσκο που μπορεί να χαρακτηριστεί από τους καλύτερους των τελευταίων ετών στο είδος του. Σε ένα ζεστό τραγούδι-ντουέτο συμμετέχει η νέα επίσης ερμηνεύτρια και συνεργάτιδα του συνθέτη, Ξένια Ροδοθεάτου. 

Η “Άγνωστη Πορεία” είναι το τρίτο cd του δημιουργού Αποστόλη Αρμάγου. Έχουν προηγηθεί δυο ιδιαίτεροι δίσκοι με ερμηνείες της Ξένιας Ροδοθεάτου (“Το η του ήλιου” – 2013 και “Απόσχιση” – 2014).

Την παραγωγή του δίσκου υπογράφουν οι Αποστόλης Αρμάγος, Ξένια Ροδοθεάτου και Άγγελος Σφακιανάκης. Το καλαίσθητο cd κυκλοφορεί από την εταιρία Μικρός Ήρως.

Παίζουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρες, λαούτα, μπουζούκι – Ανδρέας Αρβανίτης: λύρα, λαούτο, μπαγλαμά, φλογέρα, κιθάρα – Αποστόλης Αρμάγος: κιθάρα, μπάσο – Αντρέας Νικόλης: κρουστά – Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο – Νίκος Παπαδόπουλος: κιθάρα, μπάσο

Ακούστε το τραγούδι “Θα’θελα να ‘μουνα πουλί” και αναζητήστε το δίσκο στα δισκοπωλεία: