«Ένας Άλλος Κόσμος» – Ειδικές προβολές

 

Μετά την  πρεμιέρα στην Αθήνα, «Ένας άλλος κόσμος» απλώνεται στην Κύπρο και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκινάει ένα ταξίδι ειδικών προβολών σε Κύπρο και Ελλάδα. Ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί για να συζητήσει με το κοινό και να απαντήσει στις ερωτήσεις του.

Το ταξίδι ξεκινάει απόψε με την Avant Premiere στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στο       K Cineplex Λευκωσίας, και συνεχίζεται σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας παρουσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Συγκεκριμένα, οι σταθμοί έχουν ως εξής: 

10/12 Κύπρος – K Cineplex Λευκωσίας

 

14/12 Θεσσαλονίκη – Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos 

 

15/12 Ηράκλειο Κρήτης – Κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος

 

17/12 Βόλος – Village Cinemas

 

18/12 Λάρισα –Victoria Cinemas

 

19/12 Ιωάννινα – Odeon Paralimnio

 

21/12 Ρόδος – Pallas 5 Cinemas Center 

«Ένας άλλος κόσμος»

17 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

 

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».