Ένας «Ανώνυμος Αποστολέας» στη σκηνή του Θεάτρου ΠΚ

Ένας «Ανώνυμος Αποστολέας» φέρνει φέτος το χειμώνα στη σκηνή του Θεάτρου ΠΚ δύο εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Μαρία Δεληκωνσταντίνου και ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

Γίνονται ήρωες σε ένα θρίλερ με συναρπαστική πλοκή και αναπάντεχες εξελίξεις, που στέλνει πολλά μηνύματα προς δεκάδες αποδέκτες, κάνοντας συνειρμούς, που πιθανόν να οδηγούν σε πραγματικά γεγονότα…

Η Μαρία Δεληκωνσταντίνου συστήθηκε στο ευρύ κοινό συμμετέχοντας  σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όπως «Δικαίωση», «Μαρία η άσχημη», «Μία στιγμή, δυο ζωές», ενώ φέτος μπορούμε να την απολαύσουμε στην επιτυχημένη σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη  «4Χ4».  Φυσικά δεν απαρνιέται τη μεγάλη της αγάπη, το θέατρο, με μια εξίσου αξιοσημείωτη πορεία σε πρωταγωνιστικούς ρόλους παραστάσεων που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Γνώριμη φιγούρα και ο Δημήτρης Τοπαλίδης από τη συμμετοχή του σε σειρές όπως «Απαγορευμένη αγάπη», «Αίθουσα του θρόνου», «Καλημέρα ζωή», «Λάμψη», «Κλεμμένα Όνειρα», ενώ φέτος τον βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Κόκκινο Νυφικό». Παράλληλα οι ρόλοι του σε θεατρικές παραστάσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αποσπάσει θετικά σχόλια και αναμένεται και φέτος να επιβεβαιώσει όσους μιλούν για ένα ταλέντο στην υποκριτική.

Όσο για το ποιος είναι ο «Ανώνυμος Αποστολέας» , το εξαιρετικό νέο έργο του Γιάννη Βασιλακόπουλου, η απάντηση επί σκηνής από τις 13 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 20 παραστάσεις, στο Θέατρο ΠΚ.

Παίζουν:
Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Δημήτρης Τοπαλίδης,  Νίκος Καραγιώργης, Βαγγέλης Πυρινής, Δήμητρα Στάικου.
Έκτακτη συμμετοχή : Λευτέρης Λουκαδής

 

Θέατρο ΠΚ

Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2

Νέος Κόσμος

Τηλ. 210 9011677