“Ένας Ξένος στην Πόλη” 15 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης για έναν φιλήσυχο Αμερικανό επιχειρηματία που έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από επικίνδυνες καταστάσεις –και κυρίως με την άλλη πλευρά του εαυτού του!

15 Μαρτίου στους κινηματογράφους, από την ODEON

Δείτε το trailer: http://bit.ly/2Es7eGZ 

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Χάρολντ (ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Ντέιβιντ Ογέλοουο) είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ένας πιστός σύζυγος και αφοσιωμένος υπάλληλος μιας φαρμακευτικής εταιρείας που πρόκειται να μπει στο χρηματιστήριο. Η δουλειά του, ο γάμος του και η ζωή του ολόκληρη θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν, κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Μεξικό, ο ίδιος θα βρεθεί σε κίνδυνο. Πισώπλατα μαχαιρώματα από αδίστακτα αφεντικά (η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Τζόελ Έτζερτον), βαρόνοι ναρκωτικών και μυστικές αποστολές είναι μερικά από όσα έχει να αντιμετωπίσει καθώς περνά τα όρια της νομιμότητας κι από φιλήσυχος πολίτης γίνεται καταζητούμενος εγκληματίας!  Είναι έξω από τα νερά του – ή μήπως μέσα σε αυτά; Ένα απολαυστικό ρόλερ-κόστερ κωμωδίας και δράσης!

Cinéλθετε Stand Up Comedy στο Coronet

Μετά από sold out παραστάσεις ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφουν στην σκηνή του Coronet με την μοναδική Stand-Up Comedy παράσταση «Cineλθετε» κάθε ...