Ακούστε το νέο άλμπουμ “ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ” του Γιώργου Σαμπάνη

Δυο χρόνια μετά το άλμπουμ «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ», που  έγινε Πλατινένιο, ο Γιώργος Σαμπάνης,  ταλαντούχος και  αγαπημένος τραγουδοποιός της νέας γενιάς, παρουσιάζει από σήμερα τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το νέο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ», αποκλειστικά & μόνο στο #1 μουσικό κανάλι της Cobalt Music στο YouTube.

 

Από σήμερα Δευτέρα 28/11, τα συνολικά δέκα τραγούδια του άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» θα ανεβαίνουν πρώτα στο official YouTube channel της Cobalt Music, δύο κάθε μέρα, βάζοντας σταδιακά τέλος στην δικαιολογημένη προσμονή των εκατομμυρίων fan, οι οποίοι διψασμένοι για νέα συγκλονιστικά, χορευτικά, συγκινητικά, μεστά ποπ-ροκ τραγούδια από τον Γιώργο Σαμπάνη, έκαναν στιγμιαία επιτυχία το πρώτο single «Σε Σένα Σταμάτησε  η Καρδιά», χαρίζοντάς του ήδη 2 εκατομμύρια views μέσα σε μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης  συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με τη μοναδική και ιδιαίτερη στιγουργό-ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη και τον γνωστό μουσικό παραγωγό Soumka.

LOGIA POU KAINE_Cover

Αναλυτικά το tracklist του άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» έχει ως εξής:

 

1.Λόγια που Kαίνε 

2.Μπορείς και Xειρότερα

3.Δίπλα Σου

4.Μόνο Εσύ

5.Μην Ανησυχείς

6.Σε Σένα Σταμάτησε η Καρδιά

7.Πίσω

8.Έρωτας ή Τίποτα

9.Βραχυκύκλωμα

10.Βροχή

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ -ΔΥΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ- ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

 

http://bit.ly/LogiaPouKaine

 

 

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα δίσκων από την Cobalt Music τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

“ΧΙΛΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ”, με την Μαργαρίτα Κονιτοπούλου και την Ελένη Μπελιμπασάκη…στη αυλή του Ιδιόμελου

«ΧΙΛΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ» Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου η Μαργαρίτα Κονιτοπούλου στο τραγούδι και ησυνθέτις Ελένη Μπελιμπασάκη στο πιάνο έρχονται στη δροσερή αυλή του Ιδιόμελουμε μουσικές και ...