Ακρόαση ηθοποιών στο Θέατρο Αυλαία

Η Καλλιτεχνική Εταιρία Θεάτρου (Θέατρο Σοφούλη-Θέατρο Αυλαία) και η δημιουργική ομάδα Dream Workers (Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά κλπ.) αναζητούν ηθοποιούς για τη νέα παιδική θεατρική παραγωγή τους, για τη θεατρική χρονιά (2018-2019), σε σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Αυλαία, την Τρίτη 15 Μαΐου, από τις 10.00 πμ. ενώ οι πρόβες θα ξεκινήσουν άμεσα.

Αναζητούμε ηθοποιούς (άνδρες και γυναίκες- επαγγελματίες, απόφοιτους δραματικών σχολών) με  καλή κίνηση  και φωνητικές δυνατότητες εώς 40 ετών.  Η γνώση μουσικού οργάνου είναι επιπλέον προσόν αλλά όχι απαραίτητη.

Στην ακρόαση παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας σημείωμα, με συνημμένη πρόσφατη φωτογραφία, έναν κωμικό μονόλογο, ένα τραγούδι και άνετα ρούχα.

Παρακαλείστε για την καλύτερη οργάνωση της ακρόασης να επικοινωνήσετε για ραντεβού στο τηλέφωνο:

2310-237700 (10.30-13.30) έως και τη Δευτέρα 15 Μαΐου. 

Θέατρο Αυλαία

Τσιμισκή 136, Πλατεία ΧΑΝΘ

Θεσσαλονίκη

Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι εκδόσεις  Ψυχογιός καλωσορίζουν τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου με τίτλους που θα συζητηθούν. Ο Στέφανος Δάνδολος επιστρέφει με ένα συγκλονιστικό ιστορικό μυθιστόρημα με καθηλωτικό εξώφυλλο και ...