“ΑΜΠΑΖΟΥΡ – Χωρίς Σελοφάν” στο θέατρο Άβατον

To Αμπαζούρ επιστρέφει για τρίτη χρονιά, ανανεωμένο και χωρίς σελοφάν, πανέτοιμο να φωτίσει τις πέντε Παρασκευές του Δεκέμβρη σας. Η ομάδα του Στενού Κορσέ, μετά την καλοκαιρινή της συμμετοχή στην Ταράτσα του Φοίβου, βάζει τα χειμωνιάτικά της και απλώνει μπροστά σας ζωές ολόκληρες με μουσική, πρόζα και τραγούδι, σαν μπλε περιτύλιγμα δώρου κάτω από χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μετά από δύο χρόνια επιτυχημένων παραστάσεων και συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Σοφία Βόσσου, Χατζηφραγκέτα, Μάρω Μαρκέλλου, Μιχάλης Μαθιουδάκης) η μουσικοθεατρική παράσταση Αμπαζούρ, ανεβαίνει στο θέατρο Άβατον, για να μας θυμίσει την κωμική και ανάλαφρη πλευρά της νοσταλγίας.

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά, Έλια Ζαχαριουδάκη, Βιβή Πηνιώτη.

Μουσικοί: Νίκος Σολ (βιολί), Ευθύμης Κούρτης (πιάνο)

 

Κείμενα: Στενός Κορσές, Αλέξανδρος Κυπριώτης

Επιμέλεια Παραγωγής: Goodheart Productions

 

Παρασκευές 1,8,15,22,29 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Θέατρο Άβατον, Ευπατρίδων 3, Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3412 689

Eισιτήρια: 12€, 9€ (φοιτητικό)

 

https://www.facebook.com/stenoskorses/

 

Η Ομάδα ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ αποτελείται από τους:


Άννη Θεοχάρη

Η Άννη Θεοχάρη είναι ηθοποιός, απόφοιτος της σχολής “Κεντρική Σκηνή”, τραγουδοποιός, και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Βιβλία της κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λιβάνη. Τραγούδια της ακούγονται στην παράσταση Αμπαζούρ αλλά μπορείτε επίσης να τα βρείτε στο youtube στο κανάλι του Στενού Κορσέ. Συχνά πυκνά εμφανίζεται ως burlesque performer με το όνομα Miss Little Anny Funny. Τα βράδια δίνει συμβουλές ομορφιάς στη ραδιοφωνική εκπομπή Αμπαζούρ και γυρίζει στα ρεμπετάδικα ψάχνοντας τον Πανταγάτα, να του πει δυο λογάκια, που είναι φίνα και μόρτικα.
Έλσα Λουμπαρδιά

Η ‘Ελσα Λουμπαρδιά είναι ηθοποιός, απόφοιτος της σχολής “Μοντέρνοι Καιροί”. Εργάζεται στο θέατρο από το 2007 και έχει συνεργαστεί με τις ομάδες “Άσκηση”, “Θέατρο του Πανικού”, “Gras” και “Η ομάδα των Πέντε Εποχών”. Κάνει αφηγήσεις παραμυθιών και εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε σχολεία. Τα βράδια δίνει συμβουλές γυναικείας χειραφέτησης στη ραδιοφωνική εκπομπή Αμπαζούρ και σφίγγει τα κορδόνια του Στενού Κορσέ.

Έλια Ζαχαριουδάκη

Η Έλια Ζαχαριουδάκη είναι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής “Αρχή”. Επίσης είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην performance art στο Άμστερνταμ και το Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με τις ομάδες “Θέατρο του Πανικού”, “Skrow theatre” και “Gras”. Τα πρωινά δουλεύει γραμματέας και τα βράδια καθαρίζει το στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής Αμπαζούρ.
Βιβή Πηνιώτη

Η Βιβή Πηνιώτη είναι ηθοποιός απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας και θεατρική συγγραφέας απόφοιτη του Δραματικού Πανεπιστημίου της Ζωής. Έχει να πάρει κρατικό βραβείο από το 2009 με το «Θάνατο του Αντονέλο». Το πρωί ασχολείται με ό,τι της τη «δίνει» μαγειρεύει, βλέπει Simpsons, γράφει ποιήματα, βάζει πλυντήριο, ακούει Lou Reed, κάνει data entry και το βράδυ πάει με Στενό Κορσέ στα θέατρα μπαίνει ως δαίμων στις ψυχές νοικοκυρών και τις βάζει να λένε και να κάνουν διάφορα.
Ευθύμης Κούρτης

Ο Ευθύμης Κούρτης είναι μουσικός. Όταν δεν σκαρώνει δικά του τραγούδια, κάνει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στον διαδικτυακό σταθμό AfanDub Radio και παίζει μουσική σε διάφορα υπόγεια κουτούκια σαν σύγχρονος ρεμπέτης. Τις Τετάρτες όμως χτυπάει με χάρη τα άσπρα και τα μαύρα πλήκτρα στην παράσταση Αμπαζούρ και κάνει ψυχανάλυση στα υπόλοιπα μέλη του Στενού Κορσέ.
Νίκος Σόλ

Ο Νίκος Σολ είναι μουσικός και δάσκαλος βιολιού. Επιπλέον, είναι μέλος των συγκροτημάτων Empty Frame, Ρόδες united και της Metropolitan Symphony Orchestra. Πληθωρική προσωπικότητα με εξαιρετικές επιδόσεις στο βιολί και άλλα όργανα και εντυπωσιακή απήχηση στο γυναικείο φύλο, χωρίς εκείνον η παράσταση Αμπαζούρ θα ήταν σαν μπανάνα χωρίς φλούδα.