Ανακοίνωση για την ταινία «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» – “A DOG’S PURPOSE”

Από  σκληρή κριτική πέρασε  η ταινία «Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ» – “A DOG’S PURPOSE”  και αυτό ανάγκασε την εταιρία παραγωγής να προβεί σε  δηλώσεις σχετικά με τη  δημοσίευση ενός video που έδειχνε ένα από τα σκυλιά-πρωταγωνιστές της ταινίας, τον Ηρακλή (Hercules), να προσπαθεί να εκτελέσει ένα stunt μέσα στην πισίνα, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε την επίσημη τοποθέτηση των εταιριών παραγωγής και διανομής,  καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από δύο έγκυρες αμερικάνικες εκπομπές, προς υπεράσπιση της ταινίας:

  • Δηλώσεις εταιρίας παραγωγής, Amblin Entertainment & της εταιρίας διανομής, Universal:

«Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε παραγωγή της Amblin Entertainment και διανομή της Universal, είναι ένας εορτασμός της ξεχωριστής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους. Στο πνεύμα αυτής της σχέσης, η ομάδα παραγωγής της Amblin, ακολούθησε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας ώστε να καλλιεργήσει ένα ηθικό και ασφαλές περιβάλλον για τα ζώα.

Ενόσω συνεχίζουμε να εξετάζουμε τα συμβάντα που αποτυπώνονται στο μονταρισμένο υλικό, η Amblin είναι βέβαιη πως υπήρξε τεράστια φροντίδα και ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γερμανικού Ποιμενικού, Ηρακλή, όπως και σε όλους τους άλλους σκύλους. Υπήρξαν πολλές ημέρες πρόβας των σκηνών στο νερό, ώστε να διασφαλιστεί πως ο Ηρακλής θα ήταν άνετος με όλα τα stunts. Την ημέρα του γυρίσματος, ο Ηρακλής δεν ήθελε να πραγματοποιήσει τοstunt που είδαμε στο βίντεο, έτσι, η ομάδα παραγωγής της Amblin δεν γύρισε αυτό το πλάνο. Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος και υγιής». 

 

  • Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντένις Κουέιντ, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις και τοποθετήθηκε επίσης επί του θέματος.

Dennis Quaid Discusses the On-Set Controversy About His New Film

 

  • Ο συγγραφέας Γ. Μπρους Κάμερον μιλάει στην εκπομπή Access Hollywood

               ‘A Dog’s Purpose’ Author Comes To The Movie’s Defense (Exclusive)

 

 

Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, από την ODEON.

Κυκλοφόρησε από την Κάπα Εκδοτική ο “Αμύντας” του Γεωργίου Μόρμορη σε δραματουργική προσαρμογή του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου

Πρόκειται για τη δραματουργική προσαρμογή που έκανε ο σκηνοθέτης, μελετητής του θεάτρου, ακαδημαϊκός και δάσκαλος Σπύρος Α. Ευαγγελάτος στο έργο Αμύντας του Γεωργίου Μόρμορη. Ο ...