Ανακοίνωση του ΥΠΠΟ για τα ΣΙΛΟ στο λιμάνι του Πειραιά

Ανακοίνωση του ΥΠΠΟ  για τα ΣΙΛΟ στο λιμάνι του Πειραιά:

Συνεργασία Ελλάδας-Κίνας στο Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων

Η ίδρυση Δημόσιου Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στις εγκαταστάσεις του SILO, εδραιωμένο τοπόσημο του Πειραιά, αποτελεί κοινό στόχο και κοινή πρόθεση τόσο της ελληνικής όσο και της κινεζικής πλευράς.

Σύμφωνα και με τις πρόσφατες  συζητήσεις στα πλαίσια του αφειρωματικού Έτους Ελλάδας –Κίνας, Κίνας-Ελλάδας, σχεδιάζεται η  λειτουργία ενός  Μουσείου που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στη οικονομική – τουριστική και εμπορική – δραστηριότητα της περιοχής και θα αναδείξει και τους δύο πολιτισμούς.

Είναι απορίας άξιο πώς οι φωνές που εγκαλούν το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για ολιγωρία στη δημιουργία του Μουσείου, είναι οι ίδιες που προσπαθούν ταυτόχρονα να στρεβλώσουν μια τέτοια πρωτοβουλία του ΥΠΠΟΑ ως αποθαρρυντική των επενδυτικών έργων .

Η στενή και απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ του ΥΠΠΟΑ, της Κυβέρνησης και της Κίνας σε οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο από την πορεία υλοποίησης των συνεργειών του Έτους Ελλάδας-Κίνας, Κίνας-Ελλάδας. Η διαρκής ενίσχυση εξάλλου των ελληνοκινεζικών σχέσεων επιβεβαιώνεται και από το επικείμενο ταξίδι του Έλληνα  Πρωθυπουργού στην Κίνα.

 

 

Όλες οι πρόσφατες κυκλοφορίες από τη Feelgood Records!

  Τα βήματα – Κατερίνα Κούκα (single & lyric video) Αστροφεγγιά –  Χρήστος Νινιός (single) Αυτό το βράδυ – Ελευθερία Πάτση (single & video clip) Γιατί – Βίκυ Καρατζόγλου (single & video clip) Το μέσα μου φως – Μυρτώ Βασιλείου (single & video clip) Ζητείται άνθρωπος – Βιολέτα Ίκαρη (single) Ανάμεσα ...