Απονομή πλατινένιου δίσκου στην Ελπίδα Αδαμίδου

 

Καταχειροκροτήθηκε η Ελπίδα Αδαμίδου στην κορυφαία μέχρι τώρα στιγμή της πορείας της στο τραγούδι, καθώς το άλμπουμ της  «Η δικιά σου Ελπίδα» έγινε πλατινένιο σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε.

Η απονομή έγινε στο «Rockwood» στην κάρδια της Αθήνας και η βραδιά ήταν ξεχωριστή.

Φανερά συγκινημένη η ερμηνεύτρια ευχαρίστησε όσους της στάθηκαν σε αυτή της την προσπάθεια και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τη συνεργασία τους με την Ελπίδα Αδαμίδου.

   «Όταν την γνώρισα είδα πως την διέκρινε μια τρέλα και μια αποφασιστικότητα με τα οποία δεν θα μπορούσε παρά να πάει μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Καρατζάς, μιλώντας για το πώς ξεκίνησε η συνεργασία με το αποτέλεσμα της οποίας δικαιώνεται για ακόμα μια φορά.

Οι συντελεστές του δίσκου, συνάδελφοι της ερμηνευτές αλλά και ραδιοφωνικοί παραγωγοί μίλησαν για μια εξαιρετική συνεργάτη αλλά και έναν μοναδικό άνθρωπο.

Με τη ζωντανή της ορχήστρα η Ελπίδα Αδαμίδου ερμήνευσε τις επιτυχίες του άλμπουμ, αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα όσων είχαν κατακλύσει το χώρο.

Η δισκογραφική δουλειά «Η δικιά σου Ελπίδα» που κυκλοφορεί από τη FINAL TOUCH αποτελεί ένα πολυμορφικό, σύγχρονο λαϊκό άλμπουμ, με δώδεκα τραγούδια αξιόλογων συνθετών και στιχουργών που ποικίλουν από χορευτικές ρούμπες και τσιφτετέλια, δυνατά ζεϊμπέκικα, μέχρι αισθαντικές και δυναμικές μπαλάντες, αλλά και ένα χασάπικο, το στίχο και τη μουσική του οποίου, υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια.

Εξαιρετικό δείγμα της νέας δισκογραφικής δουλειάς της είναι το «Στη μέση της βροχής» που σε μουσική του Ανδρέα Δαφαράνου και στίχους του Κωνσταντίνου Γκοτσιούλα  έχει ήδη γίνει μεγάλη επιτυχία.

 

Ακούστε την επιτυχία «Στη μέση της βροχής»

https://youtu.be/dEEzjHieecM