Βασίλης Παναγιωτίδης – Του μάγου το καπέλο

“Αν δεν αντέχεις το λέοντα μικρή μου, ψάξε να βρεις παραμύθι με κύκνο”

Κι αυτό ακριβώς κάνει ο Βασίλης Παναγιωτίδης τόσο στις ζωντανές του εμφανίσεις και όσο και στο προσωπικό του album. Φτιάχνει παραμύθια, μουσικές ιστορίες, τις ξετυλίγει, τις αφηγείται και τις μοιράζεται. Με έναν ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό τρόπο.  Γι’ αυτό ακριβώς και μέσα από τη φωνή του και τη μελωδικότητα της κάθε παράστασης και του κάθε τραγουδιού καταφέρνει να μεταδώσει όλη την ενέργεια και τη δύναμη που κρύβει μέσα της η μουσική. Και που μπορεί άλλοτε να είναι πιο ακουστική και άλλοτε πιο ηλεκτρική. Και άλλοτε να πατάει στην παράδοση με έναν μοναδικό τρόπο.

Εξαιρετικός τραγουδιστής και ηθοποιός, από τους καλλιτέχνες που πραγματικά αξίζουν τον τίτλο, ο Βασίλης Παναγιωτίδης κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Η Αλίκη στη χώρα των Τραυμάτων” (με τη συμμετοχή της Μυρτώς Καμβυσίδη στο ομότιτλο) που περιλαμβάνει εννέα τραγούδια (όλα σε στίχους του Λουκά Τίθιου) . Την ενορχήστρωση και την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος και μία πρώτη γεύση έχουμε ήδη πάρει με το Madam History, το πρώτο τραγούδι που έχει ακουστεί, ενώ ξεχωρίζει ήδη και “Του Μάγου το καπέλο”.

Εννέα τραγούδια που έρχονται να σε πάρουν από το χέρι και να σου διηγηθούν μια ιστορία. Όπως ακριβώς και οι ζωντανές του εμφανίσεις!

 

https://open.spotify.com/album/2IBLMb0kLXn2sJ3iMbClQp

http://www.deezer.com/album/12830296

https://play.google.com/store/music/album/Vasilis_Panagiotidis_I_Aliki_Stin_Hora_Ton_Travmat?id=Bhkk45y7cwqvrg2h3y4hh5n626m

https://www.amazon.com/gp/product/B01E1T7K6M/ref=dm_ws_sp_ps_dp

https://itunes.apple.com/gr/album/i-aliki-stin-hora-ton-travmaton/id1102020155

Ένα μωρό για τρεις 👶 – Περιοδεία στην Ελλάδα

Παίζουν:Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου, Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου, Θέμις ΜαρσέλλουΣκηνοθεσία – απόδοση: Θέμις ΜαρσέλλουΠρόγραμμα εκδηλώσεων:Παρασκευή 24 Ιουλίου – ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣΣάββατο 25 Ιουλίου – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ...