Γιώργος Γελαράκης + Κώστας Καρμπάς live – “Σταυρός του Νότου Club” 07/02

Ο Γιώργος Γελαράκης και ο Κώστας Καρμπάς συνταξιδεύουν μουσικά και κατηφορίζουν από τη συμπρωτεύουσα για την Αθήνα και το Σταυρό του Νότου Club, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 21.30! Ένα ταξίδι με ρυθμό, χαμόγελο και διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία, με σταθμούς την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και μεγάλο εύρος της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Παίζουν οι εξαίρετοι:
Jai Μαζαράκης – Ηλεκτρική κιθάρα

Νίκος Τάρας – Πλήκτρα

Γιάννης Μπέλλος – Μπάσο

Μπάμπης Πετσίνης – Τύμπανα

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1368998456507687

 

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Έχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr.  Το 2013 κυκλοφόρησε  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ονειροποιός” από την “Fm records”, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο “Η πόλη μια άδεια αγκαλιά” από την MLK, Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album!

 

Facebook page: https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial

 

YouTube:  https://www.youtube.com/gelarakisgiorgos

 

Ο Κώστας Καρμπάς γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Γράφει τραγούδια, παίζει κιθάρα και τραγουδάει σε μουσικές σκηνές της πόλης. Συμμετέχει συχνά σε συναυλίες και φεστιβάλ πολιτιστικού χαρακτήρα. Τα τραγούδια του είναι αισιόδοξα, κάτι που φαίνεται τόσο στους στίχους όσο και στους ήχους της μουσικής του, με επιρροές από την έντεχνη, ποπ & ροκ εγχώρια σκηνή. Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Στου Ήλιου το φως” από την εταιρεία “Cosmos records” και το 2014 κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Έχω ένα δρόμο” από την εταιρεία “Final Touch” (distributed by Cobalt).

 

Facebook page: https://www.facebook.com/karmpaskostas

 

YouTube:  https://www.youtube.com/kkarmpas

Δημήτρης Βοζαϊτης – Live @Maamaya 16/3

Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης και ο πιανίστας – συνθέτης Φώτης Ματζαρίδης, μαζί επί σκηνής για να μας παρουσιάσουν μια βραδιά με έντονη ρομαντική διάθεση. ...