Γιώργος Δεδούσης «Όνειρα κλεμμένα»

Ο νέος τραγουδοποιός Γιώργος Δεδούσης, μετά την πρώτη του δισκογραφική παρουσία με το digital single «Έλα πάρε με αγκαλιά», επανεμφανίζεται με το καινούργιο του τραγούδι «Όνειρα κλεμμένα», παρουσιάζοντάς μας μια άλλη πλευρά της καλλιτεχνικής του ταυτότητας. Μια μπαλάντα για τις επιλογές στη ζωή και την αγάπη που κερδίζεται ή χάνεται. Μια ιστορία για το πώς ο έρωτας μπερδεύεται σε υποσχέσεις και μπορεί να χαθεί αφήνοντας πίσω του όνειρα κλεμμένα. Ο ίδιος υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωση του κομματιού, το οποίο κυκλοφορεί από την MLK.

Ο Γιώργος Δεδούσης σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά και σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό ωδείο και είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο City University London, με κατεύθυνση «Μουσική για εικόνα». Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και διδάσκει ανώτερα θεωρητικά.

Έπαιξαν:

Αχιλλέας Στέλιος: ακουστικές κιθάρες, ηλεκτρική κιθάρα

Γιώργος Δεδούσης: ακουστική κιθάρα, προγραμματισμός

Κώστας Κοντονίκας: ηλεκτρικό μπάσο

Στέλιος Πασχάλης: τύμπανα

Μάριος Γληγόρης: προγραμματισμός

 

Το πιάνο ηχογραφήθηκε από το Θάνο Καλέα στο Kyriazis Studios.

Ηχοληψία, μίξη, Mastering: Γιώργος Γκίνης, Γιώργος Μπουσούνης (OnlineRecordingMasters.com)

 

Φωτογραφίες: Κώστας Γαμβρούλης, Θοδωρής Ξύδης

«Πλατφόρμα νέων Δημιουργών»

Απαντώντας σε βασικές ανάγκες των νέων δημιουργών, το ΥΠΠΟΑ δημιουργεί τον θεσμό της «Πλατφόρμας νέων Δημιουργών», δίνοντας ώθηση και στήριξη στην εγχώρια καλλιτεχνική δημιουργία. Κάθε ...