Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης στο Σταυρό του Νότου Plus

0

Ύστερα από 3 αλλεπάλληλα sold out, οι τρεις εμφανίσεις της Γιώτα Νέγκα και του Θέμη Καραμουρατίδη γίνονται 4! Μία επιπλέον (και οριστικά τελευταία) ημέρα προστίθεται στις παραστάσεις τους στο Σταυρό του Νότου Plus την Κυριακή 5 Απριλίου

 

Τον Φεβρουάριο του 2014 η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης παρουσίασαν για πρώτη φορά τον δίσκο “Καινούριο Φιλί” στον Σταύρο του Νότου Plus. Ένα χρόνο μετά, τα τραγούδια του δίσκου δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις καθώς έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, με το “Δίκιο μου ” να αποτελεί ένα από τα τραγούδια που ακούστηκαν και αγαπήθηκαν πολύ έως σήμερα.

 

Ούτε όμως και η ομότιτλη παράσταση που ετοίμασαν οι δυο καλλιτέχνες χρειάζεται συστάσεις, καθώς ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλες στις πόλεις της Ελλάδας που παρουσιάστηκε. Μία παράσταση που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και το κοινό, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε ένα πρόγραμμα, όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

 

Η παράσταση «Καινούριο Φιλί» γνώρισε αλλεπάλληλες παρατάσεις και τώρα επιστρέφει δυναμικά, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της, από το Σάββατο 21 Μαρτίου και για τρία τελευταία Σάββατα. Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα μας δώσουν ένα τελευταίο “Καινούριο φιλί ” στον Σταύρο του Νότου Plus για να γιορτάσουν αυτήν την υπέροχη και δημιουργική χρονιά . Η παράσταση “Καινούριο φιλί ” θα επιστρέψει διανθισμένη με τα μουσικά “δώρα” που μας προσφέρουν οι δυο καλλιτέχνες, σαν ένα «ευχαριστώ» από καρδιάς για την αποδοχή της δημιουργικής τους συνεργασίας.

 

Για δύο ακόμα Σάββατα (28/3, 4/4) και μία Κυριακή (5/4), μία σπουδαία ερμηνεύτρια και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες σας περιμένουν στο Σταυρό του Νότου Plus για τις τελευταίες τους παραστάσεις.

 

 

 

 

 

Γιώτα Νέγκα – Θέμης Καραμουρατίδης

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο, κιθάρες

Σωτήρης Καστάνης – Κιθάρες

Φοίβος Κουντουράκης – τύμπανα

Γιώργος Μπουλντής – μπάσο

Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

 

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Φωτογραφίες: Βλαδίμηρος Γιαννακάκης

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 

*To album «Καινούργιο Φιλί» κυκλοφορεί από την Feelgood Records

 

Είσοδος: 12 € με μπύρα/κρασί

Ώρα: 22:30

Διεύθυνση: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο: 2109226975

No comments

Κυκλοφορεί το soundtrack της ταινίας «Νοτιάς»

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μετά την τεράστια επιτυχία της «Πολίτικης Κουζίνας», συνεργάζεται και πάλι με τον Τάσο Μπουλμέτη, συνθέτοντας την πρωτότυπη μουσική για τη νέα του ...