Γλυκές Ρέγγες και… “the DA REGGES CODE” στο Θέατρο Eliart

0

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου – ώρα 21:00
Η ομάδα Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού “Γλυκές Ρέγγες”, ανεβάζει την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου στο Θέατρο ΕLIART (Kωνσταντινουπόλεως 127, στάση μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, τηλ. κρατήσεων: 210 34 77 677) την παράσταση με τίτλο:
“the DA REGGES CODE”

Η παράσταση “Τhe DA REGGES CODE” βασίζεται στην έμπνευση της Ομάδας και στο αυτοσχεδιαστικό της ταλέντο με σκοπό οι Γλυκές Ρέγγες να χαρίσουν γέλιο στους θεατές και να οδηγήσουν το κοινό τους σε μια άλλη ξεχωριστή διάσταση, ξεφεύγοντας από τις ‘’σταθερές συνταγές’’ της καθημερινότητας. Επίσης, η Ομάδα στόχο έχει να ανακαλύψει μαζί με τους θεατές τον ‘’μυστικό κωδικό’’ μέσα από αξέχαστες επί σκηνής ιστορίες και μαζί να καταφέρουν να ‘’ξεκλειδώσουν”, όμορφες στιγμές και πολύ γέλιο.

Λίγα λόγια για το έργο:
«Ο χειμώνας είχε μπει πλέον για τα καλά και μια αίσθηση του χρόνου που περνάει πλανιόταν στον αέρα. Εκείνη τη νύχτα, οι Γλυκές Ρέγγες είχαν γι’ ακόμη μια φορά μαζευτεί στο μυστικό τους καταφύγιο, το ρεγγόσπιτο, με τον τριανταφυλλί τοίχο και το φλιτζανάκι της γιαγιάς, πίνοντας τσάγια, λουίζες, μελισσόχορτα, βαλεριάνες και τρώγοντας μαύρες ελιές Αμφίσσης…

Εκείνη η νύχτα όμως… ήταν διαφορετική απ’ τις άλλες… κάτι, αναπάντεχα, συνέβη…!»
Τι;
Τη συνέχεια της σκηνής θα τη δώσει το κοινό, όπου μαζί με τις Γλυκές Ρέγγες θα λύσουν το μυστήριο, αφού πρώτα, καταφέρουν να «σπάσουν» τον …Kώδικα Da Regges!

Οι Γλυκές Ρέγγες* αποτελούνται από τους: Β. Αριανούτσου, Γ. Βαμπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.

Είσοδος 5€
______________________________________________________________
Σημείωση:
(*) Η ομάδα «Γλυκές Ρέγγες» απέσπασε πρόσφατα το 1ο Βραβείο
στον Διαγωνισμό Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού του Bob Τheatre Festival 2014.

TheDaVinciCode0FINALCostFINAL

No comments

Eurovision 2016: Μεγάλη νικήτρια η Ουκρανία

Με ένα πολιτικό τραγούδι, η Ουκρανία είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision. H Jamala ερμήνευσε το «1944», ένα τραγούδι- μοιρολόι, που περιγράφει το ...