“Γύρισε Πίσω” τελευταίες παραστάσεις στο Θέατρο 104

“Στολίστε δέντρο, βάλτε φωτάκια παντού, κρεμάστε κάλτσες ακόμα και τρύπιες, μπουκωθείτε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, φτιάξτε δίπλες -μονές,τριπλές ότι μπορείτε- ψήστε γαλοπούλες, πείτε τα κάλαντα με παρέα ή μόνοι σας, ντυθείτε Άη Βασίληδες στο γραφείο, πηγαίνετε στα χιόνια ή φτιάξτε ψεύτικα διαλύοντας φελιζόλ, ακούστε στο repeat 89765 φορές το Last Christmas, κάντε τα όλα πολύ γιατί στο μέλλον δεν θα υπάρχει τίποτα από αυτά για να κάνετε και δεν θα μπορείτε να Γυρίσετε Πίσω.Καλές γιορτές!»

 

Η Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου -το δημιουργικό δίδυμο που αιφνιδιάζει με το διαφορετικό βλέμμα και το καυστικό χιούμορ του- στέλνουν τις ευχές τους για τις όσο γίνεται καλύτερες γιορτές και σας περιμένουν στις τελευταίες παραστάσεις του ευφάνταστου κωμικού, μελλοντολογικού θρίλερ «Γύρισε Πίσω» το Σάββατο, 7 και την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 στο Θέατρο 104.

 

Λίγα λόγια για το έργο

Δύο γυναίκες καλούνται να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον που σε τίποτα σχεδόν δεν θυμίζει την ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει πια πρόσβαση στο διαδίκτυο, ούτε σε βασικά αγαθά. Οι αλλαγές που συνήθως απαιτούν χρόνο για να τελεστούν, έχουν επιταχυνθεί μετατρέποντας την πόλη και τον κόσμο σε ένα αγνώριστο σουρεαλιστικό περιβάλλον που προκαλεί γέλιο μέχρι δακρύων.

 

Ένας μυστήριος αινιγματικός επισκέπτης –και ο βοηθός του- περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα τους, προκαλώντας καταστάσεις που ακροβατούν μεταξύ του αληθινού και του φανταστικού.

 

Ταυτότητα Παράστασης

Συγγραφέας: Xριστίνα Σαμπανίκου

Σκηνοθεσία: Bίκυ Αδάμου

Φωτισμοί: Παύλος Μαυρίδης

Σκηνικά-κοστούμια: Lazy Boy*

Επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Γιαννουλάδης

ΦωτογραφίεςΓραφικά: Κωνσταντίνος Οικονόμου

Γραφιστική Επιμέλεια:Σπύρος Κοντογιώργης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Άντζη Βαλσαμή

 

Eρμηνεύουν οι: Βίκυ Αδάμου, Θανάσης Ζερίτης, Χριστίνα Σαμπανίκου.

 

 

 

Στοιχεία Παράστασης

 

Τελευταίες Παραστάσεις: Σάββατο, 7 και Κυριακή, 8 Ιανουαρίου

(οι παραστάσεις 24,25,31/12 και 1/1 δε θα πραγματοποιηθούν)
Ώρα Έναρξης: 19.00

Διάρκεια:70’
Είσοδος: 10 € (γενική είσοδος) και 5 δωρεάν θέσεις για κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ (με σειρά προσέλευσης και χωρίς κράτηση)

 

Χώρος: Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός