Δύο μοναδικές ενότητες συζητήσεων συνεχίζονται στα Public

 

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, μας προσκαλεί το Φεβρουάριο σε δύο μοναδικές συζητήσεις με σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών, που θα μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους για πλήθος θεμάτων σχετικά με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Στις 13/2 συνεχίζεται η ενότητα συζητήσεων με τίτλο “Ο τρίτος άνθρωπος”, με οικοδεσπότες το γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον επιτυχημένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, οι οποίοι θα συζητήσουν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Αικατερίνη Τικτοπούλου, καθηγήτρια Φιλολογίας στο ΑΠΘ, για τον εθνικό μας ποιητή, Διονύσιο Σολωμό. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χάρης Βλαβιανός στο πλαίσιο του θεσμού για το δοκίμιο «Επίμαχες συζητήσεις, επίκαιρες συναντήσεις» θα συναντήσει τον κορυφαίο πεζογράφο και πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών, Θανάση Βαλτινό, για μία συναρπαστική συζήτηση σχετικά με τις πνευματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

 

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις για το Φεβρουάριο περιλαμβάνουν:

 

Ο Μ. Προβατάς και ο Χ.Χωμενίδης συζητούν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

@13/02 και ώρα 21.00 | Public Συντάγματος

Τα Public σας προσκαλούν στη νέα ενότητα συζητήσεων “Ο τρίτος άνθρωπος” με οικοδεσπότες τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον επιτυχημένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη. Οι  δύο οικοδεσπότες θα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους και οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών και θα συμπεριλαμβάνουν άγνωστες ιστορίες, εκμυστηρεύσεις αλλά και προσωπικές απόψεις των σπάνιων αυτών προσωπικοτήτων.

 

Διονύσιος Σολωμος… Ο ποιητής της Μνήμης στο Public Συντάγματος…

 

Ο Μακης Προβατάς και ο Χρήστος Χωμενίδης, θα συζητήσουν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Αικατερίνη Τικτοπούλου, καθηγήτρια Φιλολογίας στο ΑΠΘ, για τον εθνικό μας ποιητή, Διονύσιο Σολωμό, τον ποιητή της μνήμης.

 image003

Χ. Βλαβιανός & Θ.Βαλτινός: “Επίμαχες συζητήσεις, επίκαιρες συναντήσεις”

@21/02 και ώρα 19.00 | Public Συντάγματος                   

Tην Τρίτη 21 Φεβρουαρίου ο Χάρης Βλαβιανός συζητά με τον Θανάση Βαλτινό, κορυφαίο πεζογράφο και πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών για ζητήματα που αφορούν στο συγγραφικό του έργο, για τη σχέση της πεζογραφίας με την ιστορία και τη πολιτική, τις νέες τάσεις στην ελληνική λογοτεχνία και για το ρόλο της Ακαδημίας Αθηνών στις πνευματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα σήμερα.