«Εδώ είναι του Ρασούλη» στη Βέροια

Φεστιβάλ «Βέροια, Εύηχη Πόλη» 

«Εδώ είναι του Ρασούλη»

    Ένα αφιέρωμα στο δημιουργό Μανώλη Ρασούλη

Πλατεία Εληάς

Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 21:30

Μετρώντας πέντε χρόνια απουσίας του μεγάλου  δημιουργού, η παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη», ξεκίνησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών και ερμηνευτών και θα ταξιδέψει για επιλεγμένες παραστάσεις στην Ελλάδα.

Τραγουδοποιός, ερμηνευτής, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με δεκάδες αγαπημένα τραγούδια, εκατοντάδες άρθρα, ραδιοφωνικές εκπομπές, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και αφιερώματα, έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους στιχουργούς των τελευταίων ετών. Εμβληματικά τραγούδια του έχουν ερμηνευθεί από σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλά από αυτά διαμόρφωσαν μουσικά την εποχή τους.

O Μανώλης Λιδάκης, η Σοφία Παπάζογλου, η Ναταλία Ρασούλη, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και ο συνθέτης Πέτρος Βαγιόπουλος, φίλοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από το έργο και την προσωπικότητα και βρέθηκαν πολύ κοντά στο πνεύμα του Μανώλη Ρασούλη, θα δώσουν το δικό τους στίγμα σε αγαπημένα τους τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του.

 

Μουσικό σχήμα – Συντελεστές:

Επιμέλεια ορχήστρας | Τάκης Φραγκούς

Σωκράτης Γανιάρης – τύμπανα | κρουστά

Αλέξανδρος Ιακώβου – βιολί

Βασίλης Κετεντζόγλου – κιθάρα

Δημήτρης Λιόλιος – μπουζούκι

Τάσος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν

Στέλιος Φραγκούς – πιάνο

Τάκης Φραγκούς – κοντραμπάσο

 

Επιμέλεια προγράμματος | Ναταλία Ρασούλη & Έλλη Ρουμπέν

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Παρουσία της Νατάσας Παζαίτη τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης “η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης «η ΠΡΟΛΗΨΗ μέσα από την ΤΕΧΝΗ» που φιλοξενείται έως τις 23 Οκτώβρη στον εκθεσιακό χώρο της ...