Εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 2-9/08

Κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου η avant garde αρπίστα Μαρία-Χριστίνα Harper με το σχήμα MC & The 7 Pedals, θα παρουσιάσουν στο ΚΠΙΣΝ κομμάτια από το νέο της δίσκο Gluten Free.

Δευτέρα 07/08 | 21.00
Κέντρο Επισκεπτών

 

Περισσότερα

 

Η πρώτη ταινία του Park your Cinema του Αυγούστου παρουσιάζει έναν Αμερικανό παραγωγό που προσλαμβάνει τον Fritz Lang αυτοπροσώπως (!) για να σκηνοθετήσει μια εκδοχή της Οδύσσειας. Οι καλλιτεχνικές τους διαφωνίες γύρω από το σενάριο φέρνουν στο προσκήνιο έναν συγγραφέα που βιώνει την επερχόμενη διάλυση του γάμου του.

Παρασκευή 04/08 | 21.00
Ξέφωτο

 

Περισσότερα

 

 

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι αναζητά το μοναδικό πράγμα που θα συγκινήσει το κορίτσι των ονείρων του: ένα αληθινό δέντρο! Παιδική ταινία  για τα κακά του καταναλωτισμού εις βάρος του περιβάλλοντος.

Η ταινία προβάλλεται με ελληνική μεταγλώττιση.

Σάββατο 05/08 | 21.00
Ξέφωτο

 

Περισσότερα

 

 

Αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια στο Πάρκο,
για παιδιά 5-15 ετών.

(έως 60 συμμετοχές)

Τετάρτη 02, 09, 16, 23, 30/08 | 19.00-20.30
Ξέφωτο

 

Περισσότερα

 

 

Προσεγγίστε το στόχο και αθληθείτε, παίζοντας ένα παιχνίδι συγκέντρωσης, συντονισμού και τεχνικής ακρίβειας σε ανοιχτό χώρο.

Σάββατο 05, 19, 26/08 | 18.00-20.00
Εσπλανάδα

 

Περισσότερα

 

 

Στους χώρους των υπαίθριων οργάνων, έμπειροι καθηγητές φυσικής αγωγής μοιράζουν συμβουλές και καλές πρακτικές στους ασκούμενους που το επιθυμούν!

Δευτέρα-Παρασκευή  | 07.30-09.30 & 18.30-21.30
Στίβος

 

Περισσότερα

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).  Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ.
Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.