Ενθουσιασμός και 8.000 εισιτήρια για το «Suntan»

Η τρίτη και πολυσυζητημένη μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Bank Bang», «Wasted Youth»), γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη Αντίπαρο, έφερε στους κινηματογράφους μια μεθυστική γεύση καυτού ελληνικού καλοκαιριού. 

Η ταινία που επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ και αμέσως μετά έκανε το αμερικανικό ντεμπούτο της στο περιβόητο φεστιβάλ South By Southwest, ανάμεσα σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο, κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους θεατές σε όλους τους αθηναϊκούς κινηματογράφους μετά την ταινία «Batman V Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης». Την ίδια στιγμή, έκοψε συνολικά 8.000 εισιτήριαπανελλαδικά, σημειώνοντας ένα δυνατό και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, από αυτά που έχει απόλυτη ανάγκη το ελληνικό σινεμά.

Με τους θεατές να μιλάνε με ενθουσιασμό για μια απροσδόκητη κινηματογραφική έκπληξη και το καλοκαίρι να πλησιάζει με τις ηδονιστικές του υποσχέσεις, το «Suntan» με τον Μάκη Παπαδημητρίου και την Έλλη Τρίγγου προετοιμάζεται να ταξιδέψει στους κινηματογράφους της Αμερικής, της Αυστραλίας, την Νότιας Κορέας, της Γαλλίας και της Ανατολικής Ευρώπης, ενώ συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία σε ένα μεγάλο δίκτυο κινηματογραφικών αιθουσών σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε από τις 31 Μαρτίου 

Βουτηγμένη στον εκτυφλωτικό ελληνικό ήλιο και στις κραιπάλες που μόνο το καλοκαίρι μπορεί να υποσχεθεί, η ιστορία έχει ως πρωταγωνιστή τον σαραντάρη Κωστή (Μάκης Παπαδημητρίου) που φτάνει στην, ερημική τον χειμώνα, Αντίπαρο για να αναλάβει την τοπική κλινική. Την μοναχική κι ανιαρή του καθημερινότητα του εσωστρεφή γιατρού διακόπτουν περιστατικά ρουτίνας μια στο τόσο, αλλά οι ντόπιοι τού υπόσχονται ότι το καλοκαίρι θα τον αποζημιώσει και με το παραπάνω. Η ρουτίνα του συνεσταλμένου Κωστή ανατρέπεται από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών εισβάλλει απροσδόκητα στη βαρετή καθημερινότητά του.

Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι που κρύβει σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

Από 31 Μαρτίου στους κινηματογράφους