Επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Do It Yourself»

Ένα δυνατό χειροκρότημα εισέπραξαν ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τσιλιφώνης, το λαμπερό καστ, αλλά και οι συντελεστές της πρώτης στο είδος της, για τα ελληνικά δεδομένα, Crime/Comedy ταινίας «Do It Yourself», στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ, στο κέντρο της Αθήνας.
Τον Δημήτρη Τσιλιφώνη πλαισίωσαν οι πρωταγωνιστές Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μυρτώ Αλικάκη, Αργύρης Ξάφης, Θέμης Πάνου, ο Χρήστος Χριστοδούλου που υπογράφει την μουσική της ταινίας, αλλά και πολλοί από τους συντελεστές που συνέβαλαν στο να έρθει στους κινηματογράφους η φρέσκια ματιά του σκηνοθέτη.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, ηθοποιοί του θεάτρου, του κινηματογράφου, άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και πολιτικοί. Μετά το τέλος της προβολής, οι συντελεστές της ταινίας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα urban party στη στοά του ODEON ΟΠΕΡΑ, επί της οδού Ακαδημίας. Η βραδιά γέμισε με indie μουσικές, παγωμένη μπίρα από την Έζα, πολλές selfies και social media posts από τους καλεσμένους, οι οποίοι έμειναν πιστοί στο Viral πνεύμα της ταινίας.

unnamed
Φυσικά, ήταν εκεί και η Σούζι.
Η ταινία «Do It Yourself» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες ODEON ΟΠΕΡΑ στην Αθήνα και Cine Vakoura στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου 2018 και πανελλαδικά στις 22 Μαρτίου, από την ODEON.

 

Email Image
Email Image
Email Image
Email Image