Επιστημονική διημερίδα για τον Λευτέρη Βογιατζή

Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τη “νέα ΣΚΗΝΗ” διοργανώνουν επιστημονική διημερίδα για τον Λευτέρη Βογιατζή που θα πραγματοποιηθεί στις 29 – 30 Μαΐου 2017 στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής.

Οι θεματικοί άξονες της διημερίδας για τον Λευτέρη Βογιατζή είναι:

  • Ο φίλος, ο ηθοποιός, ο συνεργάτης, ο σκηνοθέτης
  • η (μη) μέθοδος, η παράσταση, ο σκηνικός χώρος
  • το κείμενο, η μετάφραση, το ρεπερτόριο

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο του θεάτρου, μία εκ των οποίων είναι η εγκατάσταση “pre-HOMMAGE”.

 

Λίγα λόγια για το “pre-Hommage”:

 

Ένας τρισδιάστατος χάρτης όπου θραύσματα και απόηχοι του παρελθόντος υφαίνονται με εικόνες του παρόντος εν αναμονή του… Hommage. Η εγκατάσταση θα ολοκληρωθεί για τις ανάγκες της παράστασης ‘’Ηοmmage’’ σε  σύλληψη και σκηνοθεσια Σπύρου Αλιδάκη στο Θέατρο της οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής τον προσεχή Νοέμβριο.

 

Συντελεστές:

Οπτικοακουστική εγκατάσταση: Γιάννης Λούκος, Δημήτρης Παπαδάτος, Κατερίνα Μπισάρινα, Μυρτώ Λάμπρου, Γιάννης Σαβουιδάκης, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Κατερίνα Ζερβουδάκη, Γιώργος Μπούχρας, Μάριος Πηλιχός, Σπύρος Αλιδάκης.
(Photo: Εύα Μπαλάση)

 Η Επιστηµονική ∆ιηµερίδα για τον Λευτέρη Βογιατζή τελεί υπό την αιγίδα της Κοσµητείας της Φιλοσοφικής Σχολής στο πλαίσιο της επετείου των 180 χρόνων λειτουργίας της και του εορτασµού των 180 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Καιρός για αποτοξίνωση. Χρήσιμοι τρόποι που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να απομακρύνει τοξίνες και επιπλέον βάρος

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., medlabnews.gr Καλά κάνατε και φάγατε. Να είστε καλά και να μπορείτε να ξαναευχαριστηθείτε και άλλα εορταστικά τραπέζια. Οι ημέρες των εορτών ...