Ευανθία Ρεμπούτσικα – Παρουσίαση του “Νοτιά” στον Ιανό

Την κυκλοφορία του καινούργιου της δίσκου, «Νοτιάς», ο οποίος αποτελεί το soundtrack της ομώνυμης νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη, γιόρτασε η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Cafe του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη και την Ανατολή Μαργιόλα, που ερμήνευσαν ζωντανά τα δυο τραγούδια του δίσκου («Μην Ξαναγυρνάς», «Νοτιάς»). Παρών ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάσος Μπουλμέτης, ο οποίος και έγραψε τους στίχους των τραγουδιών.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύνουσα σύμβουλος της Feelgood Entertainment, Ειρήνη Σουγανίδου, που υποδέχτηκε το κοινό λέγοντας πως πρόσφατα σε μια συνέντευξή του ο Ένιο Μορικόνε είπε πως αν μια ταινία σε κάνει να βλέπεις και να ακούς, τότε η μουσική της πρέπει να καταφέρει να σε κάνει να νιώσεις όσα δεν βλέπεις και όσα δεν ακούς – και κάτι τέτοιο επετεύχθη στη μουσική του «Νοτιά» από την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Νίκος Ξαρχάκος – “Παλιάτσος και τρελός” – νέο τραγούδι

Νέο τραγούδι από τον τραγουδοποιό Νίκο Ξαρχάκο.                                                                                                        Ο τραγουδοποιός Νίκος Ξαρχάκος φοράει το καλύτερο του χαμόγελο και μας τραγουδάει σαν ...