Ζωή σε πόλεμο, Λένα Μαντά – Θεατρική παρουσίαση στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Εκατοντάδες αναγνώστες βρέθηκαν κοντά στη Λένα Μαντά, τη Δευτέρα 14 Μαΐου, για να παρακολουθήσουν μία μοναδική θεατρική παρουσίαση στο Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Ζωή σε Πόλεμο από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Το ιδιαίτερο αυτό βιβλίο, μια λυτρωτική κατάθεση ψυχής της συγγραφέως και ο αποχαιρετισμός στη μητέρα της, παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από ένα δικό της θεατρικό κείμενο, που ερμήνευσαν καθηλωτικά η Κάτια Δανδουλάκη και η Μαριάννα Τουμασάτου, σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουνέλλα, σκηνικά του Σωτήρη Μήτσουλα και μουσική της Μαρίας Νίκα.

Το κατάμεστο θέατρο γέμισε γέλιο αλλά και βαθιά συγκίνηση, με το κοινό να απολαμβάνει τον διάλογο δύο γυναικών, μάνας και κόρης, που έζησαν μια ζωή σε πόλεμο· αγαπήθηκαν, τσακώθηκαν, μόνοιασαν, συγκρούστηκαν, είπαν αλήθειες και ψέματα, συγχώρεσαν…

Μετά το τέλος της θεατρικής παρουσίασης, στη σκηνή ανέβηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που με τον δικό του μοναδικό, σπιρτόζικο τρόπο «ανέκρινε» τη δημοφιλή συγγραφέα, η οποία δε δίστασε να απαντήσει σε όποια ερώτηση της τέθηκε.

Ολόκληρη τη βραδιά μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του εκδοτικού οίκου στο YouTube.

Αξίζει να επισημάνουμε αυτό που ανέφερε και ο κος Νίκος Ψυχογιός, εμπορικός διευθυντής των Εκδόσεων, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην αρχή της παρουσίασης, ότι η Λένα Μαντά είναι η μοναδική συγγραφέας παγκοσμίως που στη χώρα της φιγουράρει επί 11 χρόνια στην πρώτη θέση στην κατάταξη πωλήσεων, και αυτό δεν είναι διόλου τυχαίο.


Η συγγραφέας Λένα Μαντά

Κάτια Δανδουλάκη, Μαριάννα Τουμασάτου

Λένα Μαντά, Γρηγόρης Αρναούτογλου

Λένα Μαντά, Μένιος Σακελλαρόπουλος

Λένα Μαντά, Μαρία Μαντά

Λένα Μαντά, Γιάννης Ξανθούλης

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κώστας Κουνέλλας, Λένα Μαντά

Νίκος Ψυχογιός

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Βουλή

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στη Βουλή των Ελλήνων την άνοιξη του 1932 Οι υπαίτιοι των σημερινών οικονομικών μας δυσχερειών, οι υπαίτιοι της Μικρασιατικής καταστροφής, ο εθνικός ...