Ηχόχρωμα: Μια μουσική συνάντηση, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού

 

Μουσική για κιθάρα, με έργα των Francisco Tárrega , Isaac Albéniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Astor Piazzolla, Νίκου Παπασπυρόπουλου, σε μια βραδιά με ήχο και χρώμα, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού (δίπλα στη Μονή Καισαριανής), την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30).

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Παπασπυρόπουλος (κιθάρα)

Σοφία Καμβύση (φλάουτο)

Βάσω Δούκα (κιθάρα)

Ματίνα Μπέρου (κιθάρα)

Ορέστης Γαργουλάκης (φλάουτο).

 

Διάρκεια: 60 λεπτά

Συμμετοχή: 6 ευρώ

Μέρος των εσόδων στηρίζουν τη ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ

Κρατήσεις: 6944 148509

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, δίπλα στη Μονή Καισαριανής. Θα υπάρχουν αρκετά καθίσματα, όμως οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν το δικό τους κάθισμά ή να στρώσουν την κουβέρτα τους στο χώμα… 

Μουσικές που ταξιδεύουν στην ιστορία, στο χρόνο, σε τόπους και ανθρώπους κοντινούς και μακρινούς, σε δρόμους και αναζητήσεις… Μια βραδιά μελωδική, στην καρδιά της πόλης, μέσα στην αγκαλιά της φύσης. Στο μαγευτικό φυσικό τοπίο του Αισθητικού Δάσους Υμηττού, με ήχους που μας καλούν να αφήσουμε και να αφεθούμε, καθώς το καλοκαίρι προχωρά και μας αποκαλύπτεται.

Δείτε το event στο facebook 

www.facebook.com/events/784983531602241/

 

 

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών

Online: http://www.philodassiki.org | e-mail: [email protected]

Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα – ΤΗΛ. 210 7220866 – 6945380044