Η Έφη Μαρκοπούλου «ΣΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ»

0

Η Έφη Μαρκοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγαλώνοντας με έντονες επιρροές από την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της, την Κρήτη.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών χώρων, που έγινε και η κύρια ενασχόλησή της, αλλά η μεγάλη της αγάπη παρέμενε πάντα το τραγούδι.

Έτσι, παράλληλα με τις σπουδές της γράφτηκε στοΕθνικό Ωδείο του Μανώλη Καλομοίρη, όπου με δασκάλα τη Μάρθα Συμεωνίδου μελέτησε Σύγχρονο Τραγούδι και τελειώνοντας συνέχισε κάνοντας  Μαθήματα Ορθοφωνίας  και Φωνητικής με τη Φλώρα Αναγνώστου και την Χαρά Κεφαλά αντίστοιχα.

Ο μουσικός προσανατολισμός της καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της ελληνικής μουσικής, ενώ η ίδια έχει εμφανιστεί σε αρκετούς μουσικούς χώρους στην Αθήνα, τραγουδώντας επαγγελματικά.

Αυτήν την περίοδο κυκλοφορεί το πρώτο της  digital single με τίτλο «Στου ουρανού το χρώμα».

Τη Μουσική και τους Στίχους υπογράφει ο Βασίλης Νικολουδάκης.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που πλημμυρίζει από χρώμα και μελωδία, εικόνες και συναισθήματα  που μας ταξιδεύουν γλυκά.

Έκπληξη του τραγουδιού ο Νίκος Ζωιδάκης που μόλις άκουσε την Έφη στο στούντιο, έπαιξε με χαρά λύρα, δίνοντας έτσι το δικό του στίγμα στο κομμάτι.

Ο Σπύρος Πατάπης έπαιξε τις κιθάρες, ο Leo Anton τύμπανα και κρουστά, ο Γιάννης Σεισάκηςλαούτο, ο Σοφοκλής Παππάς & ο Τάκης Μαγκαφάς πλήκτρα, ενώ η Ενορχήστρωση, η Ηχοληψία, η Μίξη και το Mastering  έγιναν από τον Σοφοκλή Παππά στο SPR STUDIO. Επιμέλεια Παραγωγής: Έφη Κανελλοπούλου

 

«Στου ουρανού το χρώμα» … digital single …από την MLK

No comments

Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3

Το κακό τρίτωσε. Η απόκοσμη τριλογία του πετυχημένου θρίλερ, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως, είναι πια γεγονός και το τρίτο και πιο σκοτεινό κεφάλαιο ...