Η Αθηναϊκή Κομπανία στο ρεμπετάδικο «Αστροφεγγιά»

Ταξίδι σε γνήσια λαϊκά και ρεμπέτικα μονοπάτια σας ετοιμάζει φέτος στις γιορτές  η ανανεωμένη παρέα στο πάλκο της Αστροφεγγιάς, έτσι όπως τόσα χρόνια την έχετε αγαπήσει και μάλιστα με εξαιρετικές τιμές.
Η Αθηναϊκή Κομπανία που για περισσότερες από 4 δεκαετίες υπερασπίζεται τη λαϊκή και ρεμπέτικη παράδοσή μας, ενώνει τις δυνάμεις της με τον  Γιάννη Ντουνιά και με   τραγούδια τα οποία έχουμε όλοι χιλιοτραγουδήσει σας κρατούν συντροφιά σε έναν εξαιρετικά φιλόξενο χώρο στα Κάτω Πατήσια.

Από τον «Διαβολάκο» στο «Μινόρε της Αυγής» και στο «Χρόνια μακριά σου λιώνω» ή το «Γλυκέ μου τύρρανε»  Νίκος Δούκας, Δημήτρης Χατζηδιακος, Γιώργος Νικολερης και Ελένη Φειδακη μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από τις επιτυχίες της Αθηναϊκής Κομπανίας και όχι μόνο.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Ντουνιάς, ο οποίος έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο λαϊκό τραγούδι με ερμηνείες όπως «Του άντρα του πολλά βαρύ», «Γλυκοχαράματα» «Νύχτα Ονειρομάνα» και άλλες διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί τους η Γεωργία Διακομή, μια νέα ερμηνεύτρια με τη στόφα των κλασσικών λαϊκών τραγουδιστριών.

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Πλήρες μενού με ένα μπουκάλι κρασί εμφιαλωμένο ΜΟΝΟ 18 ΕΥΡΩ!

 

Αστροφεγγιά
Πατησίων 294 & Κόντου 5, Άγιος Λουκάς, Πατήσια
Τηλ: 2102010160

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook

https://www.facebook.com/AstrofeggiaOfficialpage/

 

 

“Όταν σφίγγουν το χέρι” Η Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης, τα Κίτρινα Ποδήλατα και η Ζωή Παπαδοπούλου για 2 παραστάσεις στο @Kremlino 10 και 17 Μαϊου

Έχει συνδέσει το όνομά του με την ελεύθερη σκέψη, την ανεξαρτησία, το φοιτητικό κίνημα, την ελευθερία, την επανάσταση. Είναι ο άνθρωπος που αναπνέει τον αέρα ...