«Η Αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος»

Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου στο Μέγαρο Υπατία(Πατησίων και Ηπείρου απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο), ώρα 12:00 το μεσημέρι. Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου, η παρουσίαση του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο:»Η Αρχαία Ελλάδα και ο σύγχρονος κόσμος» που θα πραγματοποιηθεί 28-31 Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. 

Παράλληλα θα ανακοινωθεί ίδρυση Διεθνούς Κέντρου με την επωνυμία: «Ίδρυμα Επιστημών και Ελληνικών Αξιών, από την  Κατερίνα Παναγοπούλου πρόεδρο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και Εθνική Πρέσβυ της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Για το συνέδριο θα μιλήσουν:ο πρόεδρος του συνεδρίου Καθηγ. Στέφανος Παϊπέτης, ο αντιπρύτανης του Παν/μίου Πατρών Καθηγ. Δήμος Πολύζος και οι Καθηγ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος και Γιάννης Δελλής.

 

Τον συντονισμό του πάνελ θα έχει η υπεύθυνη επικοινωνίας του Συνεδρίου και μέλος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής,δημοσιογράφος, Τέτα Γιαννάρου.

 

Η «Απολυμένη» στον Πολυχώρο VAULT

Το Θέατρο Τσέπης Κύπρου έρχεται στην Αθήνα για 5 παραστάσεις, με την «Απολυμένη» του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία Μάριου Θεοχάρους, παραγωγή που χάρισε υποψηφιότητα Γυναίκας ...