Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia στην EXPO HOTEL

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 19-21 Νοεμβρίου 2016, TAE KWON DO  συμμετέχει στην EXPO HOTEL 2016, τη μεγάλη κλαδική έκθεση για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στα εκθεσιακά κέντρα TAE KWON DO (Π. Φάληρο) και ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (Ελληνικό), από 19 έως 21 Νοεμβρίου. Περίπτερο autodia: Νο.61 – TAE KWON DO.

Ο Οργανισμός θα έχει την ευκαιρία μέσα σε τρεις ημέρες να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους που διευθύνουν και λειτουργούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος, καθώς και άλλες τουριστικές μονάδες σε όλην την περιφέρεια, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής.

Αντικείμενο της EXPO HOTEL είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν (B2B). Η EXPO HOTEL θα φιλοξενήσει την Πανελλήνια Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων της Ελλάδας (Π.Ο.ΔΙ.Ξ.), ενώ εντός της έκθεσης θα διενεργηθεί και η Πανελλήνια Συνέλευση των μελών της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.).

Η έκθεση θα φιλοξενήσει δωρεάν (Hosted Buyers) διακεκριμένους επισκέπτες – ξενοδοχειακές μονάδες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, με την παροχή 2.000 διανυκτερεύσεων, 1.000 αεροπορικών εισιτηρίων, πάνω από 1.000 ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και ναυλωμένων ΜΜΜ για τη μεταφορά των επισκεπτών από τις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις (Πάτρα, Λάρισα, Καλαμάτα, Βόλος κλπ.) προς το εκθεσιακό κέντρο.

Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων της Ελλάδας και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Ημέρες: Σάββατο 19/11, Κυριακή 20/11 & Δευτέρα 21/11
Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00

Στο περίπτερο  Νο.61 – TAE KWON DO