Η Γεωργία Αγγέλου το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Galerie Δημιουργών

Η Γεωργία Αγγέλου στις 12 Ιανουαρίου παρουσίασε στην κατάμεστη Σφίγγα το νέο της δίσκο με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ».

Η ανατρεπτική παράσταση, μετά την μεγάλη  επιτυχία που σημείωσε, θα πάει βόρεια. Θα μπορέσετε να την απολαύσετε στις 3 Μαρτίου στην γνωστή, για την ποιότητα των εκδηλώσεων που φιλοξενεί  και τον τρόπο που τις αγκαλιάζει, σκηνή Τέχνης , Galerie Δημιουργών στην Ν.Κηφισιά.

Η Γεωργία  Αγγέλου κινείται με άνεση στην σκηνή, πείθει αβίαστα πως βρίσκεται  στο φυσικό της χώρο και κατακτά τις καρδιές των ακροατών της  με την εκφραστικότητα της ερμηνείας της.

Η Γεωργία Αγγέλου θα ερμηνεύσει τα νέα της τραγούδια πλαισιωμένη από σημαντικούς καλλιτέχνες.

Τα τραγούδια του c.d υπογράφουν οι: Πηγή  Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος , Μάρω  Μαρκέλλου, Σοφίτα, Γιώργος  Μανιός  , Σωκράτης  Παπαιωάννου,  Νάνσυ  Κανέλλη, Ξένια  Δικαίου, Δημήτρης  Λέντζος , Λιάνα  Κανέλλη, Φίλιππος  Γράψας, Μαρία  Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου,  John Μιχάλη.

Το πρόγραμμα  επιμελείται η Νάνσυ Κανέλλη το με τον  μοναδικό  τρόπο που  εκείνη γνωρίζει.

Ο Τραγουδόσαυρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) με την ιδιαίτερη  φωνή και παρουσία του θα υπογραμμίσει  στιγμές  έκπληξης  της  βραδιάς.

Η συνθέτις  Πηγή Λυκούδη, καλλιτεχνικά υπεύθυνη της Galerie δημιουργών,  συμμετέχει στην βραδιά, υπογράφοντας τρία τραγούδια του δίσκου.

τελικη αφίσα 3318 m

Συνοδεύουν οι μουσικοί: Ιωάννα Μπάλτα: πιάνο

Νίκος Χατζόπουλος: μπάσο -Δημήτρης Κοντονής: κιθάρες

Γιώργος Γκίκας: κρουστά

Επιμέλεια προγράμματος: Νάνσυ Κανέλλη

Το album «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες των δισκοπωλείων.

 

Ώρα Προσέλευσης : 20:45

Ώρα έναρξης: 21: 00

Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 3 Μαρτίου

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

 

Galerie Δημιουργών

Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732

Ο Δώρος Δημοσθένους στην Ρότα

Ο Δώρος Δημοσθένους στην Ρότα   Για δύο Σάββατα του Σεπτέμβρη 17 και 24  στις 21.30   Mια μουσική σύμπραξη με τον συνθέτη και πιανίστα ...