Η Γεωργία Νταγάκη στον Ιανό

0

Η Γεωργία Νταγάκη παρουσιάζει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ  “Φόβος” (Phobie)

στον Ιανό την Παρασκευή 6 Μαρτίου!

Ο “Φόβος”(Phobie) κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν και πρόκειται για μια  διεθνή παραγωγή  που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο τηνMeisel Music, στο διάσημο της οποίας Hansa studioέχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες όπως οDavid Bowie οι Cure και οι Depeche Mode. Μια εταιρεία που αναγνωρίζει στην Γεωργία Νταγάκη την διεθνή εμβέλεια που έχει ο ήχος και οι εκρηκτικές της παραστάσεις και κυκλοφορεί το album σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα και την Κύπρο η διανομή γίνεται από την M.L.K.(MusicLinksKnowledge).

Με διάρκεια πάνω από 50 λεπτά ο ‘’Φόβος’’ περιλαμβάνει  9 νέα τραγούδια,2 διασκευές και 1 ορχηστρικό, σε μουσικές και στίχους της Γεωργίας Νταγάκη  αλλά και των Αντώνη Μιτζέλου, Σταύρου Σιόλα, Ανδριάνας Μπάμπαλη ,  Οδυσσέα Ιωάννου,  Ορέστη Ντάντου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Ηλιόπουλου,  Γιάννη Σκούταρη,  Σταύρου Σταύρου, Γιάννη Πλιάγκου, Ηλιάνας  Λυκούδη,  Ηλία Βασιλαρά, Ψαραντώνη  και  Mariς Boine Persen.

Μοιράζοντας πλέον τον χρόνο της στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνει ένα νέο ραντεβού με το ξεχωριστό και απαιτητικό κοινό της στον Ιανό την Παρασκευή 6 Μαρτίου για την παρουσίαση του δίσκου και του νέου μουσικού της προγράμματος. Μια βραδιά γιορτή που θα τιμήσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής του θεάτρου και της λογοτεχνίας.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ιανός: Σταδίου 24, Αθήνα

Τηλ: 210 32 17 917, email: [email protected]

No comments

“Εγώ σε θέλω αγκαλιά” Βασιλική Στεφάνου

“Εγώ σε θέλω αγκαλιά” Βασιλική Στεφάνου Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος Στίχοι: Μαρία Παπαδάκη    Η Βασιλική Στεφάνου, 22 χρονών φοιτήτρια Μουσικολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με σπουδές πιάνου, ...