Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Σπίτι από γέφυρες”

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της παράστασης «Σπίτι από γέφυρες» του Παύλου Κουρτίδη, που ανεβαίνει στο θέατρο ΠΚ.da25a5a6-cdbd-4460-bf16-ebb8f293bfd3

Την παράσταση παρακολούθησαν φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό χώρο όπως: ο Μηνάς Χατζησάββας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Φαλελάκης, ο Ζαχαρίας Ρώχας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Νίκος Παντελίδης, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο Μάρκελλος Νύκτας, η Άντρια Παπαδοπούλου κ.ά.211a356d-36d2-45d5-8af0-1f435863bd79

Το κατάμεστο θέατρο χειροκρότησε θερμά τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της παράστασης και τη βραδιά έντυσε με τις γεύσεις του ο Μελίαρτος.

Το «Σπίτι από γέφυρες» αποτελεί το sequel της παράστασης «Το Τρελόσπιτο», που ανέβηκε την προηγούμενη θεατρική σεζόν 2014/15 ολοκληρώνοντας με επιτυχία 45 παραστάσεις στο θέατρο ΠΚ αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Στο «Σπίτι από γέφυρες», ένα χρόνο μετά όλα έχουν αλλάξει. Τίποτα δε θυμίζει το σκοτεινό παρελθόν του Τρελόσπιτου. Οι γέφυρες στην παράσταση ζωντανεύουν και είναι αυτές που κινούν τα νήματα μέσα στο σπίτι. Ένα σπίτι που μεταλλάσσεται στον μικρόκοσμο του οικοδεσπότη και ξεδιπλώνεται αναζητώντας ένα χέρι βοηθείας για να γεφυρώσει τους δύο κόσμους της λογικής και της τρέλας. Εδώ κανένα ύψος, κανένα κενό δεν μένει αγεφύρωτο.

39dc3d70-7996-4209-9443-9fa0aa7fcb98Επί σκηνής:

Ζωή Σωτηροπούλου, Ιωάννα Κορίνα Παλάσκα, Όλια Μουρουζίδου, Ελιάν Ρουμιέ, Ίρις Κατράκη Παύλου, Άγγελος Αντωνάκος, Χρίστος Καφετζής, Παύλος Κουρτίδης και ο ηθοποιός Μιχαήλ Άνθης ο οποίος υπογράφει και τα κείμενα της παράστασης.

Συντελεστές:

Χορογραφία-Σκηνοθεσία: Παύλος Κουρτίδης

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Βασίλης Τσεντούρος

Φωτισμοί: Απόστολος Τσιτσώνης

Κείμενα: Μιχαήλ Άνθης

Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Ιωάννα Πανταζοπούλου

Γραφιστικά-Φωτογραφία: Μαίρη Μάτσακα

Ειδικά Εφέ: Αλέξανδρος Λόγγος

Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ (2015/16)