Η Κατερίνα Βρανά, πέρασε επίσημα στους 20 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη

Η Κατερίνα Βρανά πέρασε στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο». Πλέον, ανήκει και επίσημα στους 20 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη (από τους 89 συνολικά που ήταν υποψήφιοι στην πρώτη φάση).
Και ο διαγωνισμός συνεχίζεται με την Κατερίνα να διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η συμμετοχή της Κατερίνας στον διαγωνισμό για το «Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» είναι μια μοναδική ευκαιρία θετικής προβολής της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο. Γιατί εκτός από την οικονομική κρίση, η ελληνική κωμωδία βγαίνει εκτός συνόρων και αυτό είναι και πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό.

PANC fest 1

The Laugh Factory
Από το ξεκίνημά του ως καινούριο comedy club στο Χόλλυγουντ το 1979, το Laugh Factory (Εργοστάσιο Γέλιου) έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγής και ανάδειξης κωμωδίας στον κόσμο. Ηγείται του χώρου σε παγκόσμιες περιοδείες κωμωδίας και σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Το κανάλι του Laugh Factory μετράει πάνω από 210 εκατομμύρια θεατές.

Στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος 56 χώρες από όλη την υφήλιο με 89 κωμικούς που διαγωνίστηκαν για μια θέση στον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει στην Φινλανδία – η οποία πρόσφατα ονομάστηκε μία από τις «Πιο Χαρούμενες Χώρες Της Γης» – από 4 εως και 10 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι.

Η Κατερίνα Βρανά θα βρίσκεται εκεί μιας και πέρασε στους 20 πιο αστείους κωμικούς του πλανήτη.

download

Και κάπου εδώ, έφτασε και πάλι η ώρα να τη βοηθήσετε ξανά με την ψήφο σας. Τι πρέπει να κάνετε; Είναι πολύ απλό: Παρακολουθήστε εδώ το ολοκαίνουριο βίντεο που έφτιαξε η Κατερίνα και έπειτα κάντε το Like, Share, RT, FAV! Με λίγα λόγια, μην αφήσετε κανένα από τα social media σας ανεκμετάλλευτο!Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ, να δείτε το βίντεο και να την ψηφίσετε.

Ο ημιτελικός κι ο τελικός θα διεξαχθούν αρχές Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι της Φινλανδίας απ’όπου είναι ο προηγούμενος νικητής του διαγωνισμου, ο ‘Ισμο Λέϊκολα.
Η βαθμολογία που θα εξασφαλίσει στους κωμικούς μια θέση στον μεγάλο τελικό θα προκύψει:
– 50% από τις online ψήφους του βίντεό τους (ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) και
– 50% από τις ψήφους των κριτών στην live παράσταση που θα δώσουν οι συμμετέχοντες στις 5 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι.

Για να την βοηθήσετε με την ψήφο σας, παρακολουθήστε ΕΔΩ το ολοκαίνουριο βίντεο που έφτιαξε η Κατερίνα και έπειτα κάντε το Like (παήστε την καρδούλα), και Share στα social media.

Όσοι έχετε δει τις stand up παραστάσεις της, αλλά και εκείνοι που μπορεί να την γνωρίζετε προσωπικά, ξέρετε ότι πρόκειται για ένα πολύ αστείο και ταλαντούχο κορίτσι.
Αξίζει, λοιπόν, να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να δώσετε στην Κατερίνα την ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Να γίνει η Κυρίαρχη του Πλανήτη! Εντάξει, Πλανητάρχης θέλει να γίνει στην πραγματικότητα, αλλά και ο τίτλος της Βασίλισσας του Γέλιου θα την κάνει πολύ χαρούμενη!