Η Ματούλα Ζαμάνη στην Κηφισιά Κυριακή 22/1 @ buba

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η performer και τραγουδοποιός Ματούλα Ζαμάνη ανεβαίνει στην Κηφισιά για να πλημμυρίσει με τις μελωδίες της τον εξωτικό κήπο του buba bistrot exotique.
Με την αστείρευτη ενέργεια, το χιούμορ και το μοναδικό της ύφος θα συνδυάσει το τραγούδι με την χειμαρρώδη θεατρικότητά της.

Θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την τελευταία της δουλειά «5 χειμώνες, 6 καλοκαίρια» ­-με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου-, κομμάτια δικά της καθώς και διασκευές που δίνουν φρέσκια πνοή σε άσματα κλασικά ή ξεχασμένα. Εκεί η Ματούλα θα συνδυάσει φυσικά και αβίαστα το rap του Εισβολέα με την τραγουδοποιία του Μ. Θεοδωράκη, διαμάντια της δημοτικής παράδοσης και το σκέρτσο της Ρ. Σακελλαρίου.
Ένα αντισυμβατικό live σαν πανηγύρι στον Παρακάλαμο.

To live θα πλαισιωθεί party με τις Agent Mo & Amanouza στα decks.

Η Ματούλα υποστηρίζει με τα έσοδα από αυτό το live την φιλοζωική εθελοντική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου».

 

“Sunday Never Sleeps”:
μια γιορτή της μουσικής, της μέρας και της νύχτας, ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίσουμε την εβδομάδα που έρχεται και να αποχαιρετήσουμε αυτή που τελειώνει. Ένα γεγονός μοναδικό με ιστορίες και μουσικές αναμνήσεις, φιλοξενείται στον ιδιαίτερο κήπο του Buba, τον γεμάτο αρώματα από τις Ασιατικές αγορές και τις ανοιχτές κουζίνες του Βιετνάμ, της Ταϊλάνδης και τον Χονγκ Κονγκ.
Είσοδος ελεύθερη
facebook.com/bubakifisia
www.bubabistrotexotique.com