Η ‘’Μισή καρδιά’’ της Έλενας Παπαρίζου

 

Σε μια αποθήκη στο Γκάζι, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα για το νέο clip της μεγαλύτερης pop star στην Ελλάδα, Έλενας Παπαρίζου, με τίτλο ‘’Μισή καρδιά’’ σε μουσική των  Chris Mazz & Andy Nicolas και στίχους των Andy Nicolas και Γιάννη Δόξα.

Άκρως ατμοσφαιρική και κινηματογραφική  η ατμόσφαιρα καθ΄ όλη τη διάρκεια του clip, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis κι έντονο το στοιχείο του πόνου και του αποχωρισμού που  κορυφώνεται  στην παράλληλη δράση της Έλενας και του ηθοποιού-χορευτή παρτενέρ της, Βασίλη Τσιγκριστάρη.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, μόνιμος συνεργάτης στο make up και στα μαλλιά και η ενδυματολόγος Άννα Ζιαζιά στο styling με τις δημιουργίες των MI-RO με μπότες STATHIS SAMANTAS FOR LASKARIS HAUTE COUTURE και ERIFILLI NIKOLOPOULOU με μπότες DOLCE&GABBANA, βοήθησαν στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα της οπτικοποίησης του καινούριου single που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες για μια ακόμη φορά από τη MINOS-EMI και είναι βέβαιο ότι θα το αγαπήσετε με όλη σας την καρδιά από τη πρώτη στιγμή.

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

iTunes: http://bit.ly/MisiKardiaItunes

Apple Music: http://bit.ly/MisiKardiaAppleMusic

Spotify: http://bit.ly/MisiKardiaSpotify

Google Play:  http://bit.ly/MisiKardiaGplay

Napster: http://bit.ly/MisiKardiaNapster

Deezer: http://bit.ly/MisiKardiaDeezer

Akazoo: http://bit.ly/MisiKardiaAkazoo

 

Πρεμιέρα για το Game Over

Της Έφης Μεράβογλου Είδος: Φαντασίας Στις 22 Ιανουαρίου ανεβαίνει το καινούριο θεατρικό έργο της Έφης Μεράβογλου , με τίτλο Game Over. Το έργο ξεκινά στην ...