Η μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζει…

«Όλοι ένα» / Φίλα με, το έζησαν και το χειροκρότησαν χιλιάδες κόσμου σε όλη την Ελλάδα… και συνεχίζει.

Η μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη κατάφερε και  ένωσε . Το κοινό, τους φίλους, τους δημοσιογράφους, τα social media,… όλοι έγιναν  ένα. Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο των πέντε νέων καλλιτεχνών: Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, του μαέστρου Άρη Βλάχου και των εξαιρετικών μουσικών Βάϊου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, οι φωτισμοί του Κώστα Μπλουγουρά, το σκηνικό του Γιάννη Μουρίκη, τα υπέροχα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, μάγεψαν το κοινό. Όλοι μαζί, όλοι ένα, κατάφεραν αυτή η παράσταση να την κάνουν μία μικρή νίκη Αγάπης.

14021728_10209950584582718_3707462704704502450_n

Ακολουθούν οι συναυλίες:

Νέα Μάκρη / 30 Αυγούστου

Βόλος / 1η Σεπτεμβρίου

Λάρισα / 2 Σεπτεμβρίου

Βρηλίσια / 10 Σεπτεμβρίου

Ελευσίνα / 16 Σεπτεμβρίου

Όλοι ένα και αρχηγός ο Έρωτας. Τρεις γενιές τραγούδια. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων. Όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και έκαναν τον Κραουνάκη μέλος στις παρέες, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων. Για δύο ώρες και κάτι στο πιάνο του και ανάμεσά μας, μας κάνει να τραγουδάμε όλη την διάρκεια της παράστασης.

«Ότι και να γίνει, όσο και μοντέρνοι να μας νοιάζει να γίνουμε, αυτό που μας ενώνει με τη ρίζα ενός κινήματος, είναι αυτό που χωρίς να το επιδιώξουμε… κρυφά και ταπεινά μας ένωσε με τα όνειρα των διπλανών μας…» Σταμάτης Κραουνάκης