Η Μόνικα στη Γέφυρα

0

Μετά από την sold out συναυλία της στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά live το καινούργιο της άλμπουμSecret In The Dark”, η Μόνικα επιστρέφει για να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό δύο μοναδικές βραδιές στο Fuzz Live Music Clubτην Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Η Αθήνα αποτελεί το δεύτερο σταθμό της χειμερινής περιήγησής της στην Ελλάδα, που ξεκινήσε από τα Ιωάννινα στις 7 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει επίσης τον Βόλο και την Θεσσαλονίκη.

Herodeon_poulopoulos11

Η Μόνικα μίλησε στη ΒΟΡΕΙΝΗ και στη ΓΕΦΥΡΑ για τις εμφανίσεις και όχι μόνο:

Τι άλλαξε στη Monika το διάστημα  που μεσολάβησε από το Ηρώδειο;

Κυκλοφόρησε ο τρίτος μου δίσκος, πήγα διακοπές, ξαναγύρισα για λίγους μήνες Αμερική, ανακάλυψα νέες μουσικές, πήγα σε πολλές συναυλίες, ξαναήρθα σπίτι μου, αγκάλιασα τους δικούς μου ανθρώπους, μοιραστήκαμε τις καινούργιες μας ιστορίες, συνέβησαν ευχάριστα και δυσάρεστα, η ζωή συνεχίζεται και τελικά δεν αλλάξαμε καθόλου. Απλώς ίσως μαζέψαμε λίγες περισσότερες εικόνες, γνωριμίες και αστείες ατάκες. Νιώθω πως  φοβάμαι λιγότερο. Αλλά δε θέλω να αισθάνομαι λιγότερα.

Herodeon_poulopoulos12

Τι ήταν για σένα η συναυλία στο Ηρώδειο;

Μια ευτυχισμένη βραδιά. Γεμάτη από χαμόγελα, όμορφο κόσμο, έρωτες, καλοκαίρι και την επισφράγηση μιας ολόφρεσκης φιλίας και συνεργασίας με τους μουσικούς που ήρθαν από Νέα Υόρκη, με τους οποίους και ηχογραφήσαμε τον καινούργιο δίσκο τον περασμένο χειμώνα. Ήταν λες και ήρθαν επισκέπτες στην Ελλάδα με εμάς να τους δείχνουμε τις ομορφιές της Αθήνας, της χώρας μας και μάλιστα μέσα από το Ηρωδείο. Για όλη την ομάδα ήταν ένα απίστευτο δώρο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μου χάρισε αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Οι χαρές που μου δίνει το ελληνικό κοινό είναι αδιανόητα μεγάλες.
monika2 (1)

Τώρα στο  FUZZ τι θα μας περιμένει;

Τώρα πάμε να παίξουμε δυνατά! Έχω πεθυμήσει πάρα πολύ μια συναυλία σε κλαμπ. Θα παίξουμε φυσικά τον καινούργιο δίσκο αλλά και πολλά κομμάτια από τους δύο προηγούμενους και κάποιες καινούργιες διασκεύες.

Ποια τα επόμενα βήματά σου;  Τι να περιμένουμε; 

Γράφω ακατάπαυστα, ελπίζω όλα αυτά τα demos κάποια στιγμή να ολοκληρωθούν και να γίνουν albums. Επίσης, γράφω τη μουσική για ένα θεατρικό έργο που θα παιχτεί τον Απρίλιο στο θέατρο Κάρολος Κουν, παράλληλα ετοιμάζουμε τις εκδόσεις βινυλίου και των τριών δίσκων, και αργότερα την άνοιξη θα ξαναγυρίσω Αμερική. Το καλοκαίρι θα ήθελα να γυρίσω πίσω ώστε να δώσουμε συναυλίες για να ανταμώνουμε μες στη καλοκαιρινή βραδινή δροσούλα, να χορεύουμε και να συγκινούμαστε.

 

Ένα μήνυμα για τους αναγνώστες της Γέφυρας και της Βορεινής;

Εύχομαι να σας φωτίζει πάντοτε η δύναμη της αισιοδοξίας. Για τα πάντα. Κι εμείς ραντεβού στο  Fuzz ή κάπως, κάπου, κάποτε! Σας φιλώ με αγάπη, Μόνικα

Herodeon_poulopoulos13

 

 

No comments

Euphoria Duet Live Jazz Soul Rock Funk @ Οn the Road 31 Iαν 2016

Οι Euphoria Duet σχηματίστηκαν το 2008 από τους Αθηνίκη Παπαδημητρίου (φωνή) και Ρορη Χριστόπουλο (πλήκτρα) παίζουν και δικά τους κομμάτια αλλά και covers πειραγμένα από ...