«Η Οικογένεια Μπελιέ»: Η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του καλοκαιριού

Η πιο γλυκιά, επιτυχημένη ταινία του καλοκαιριού έρχεται σε περισσότερα σινεμά από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η μεγαλύτερη γαλλική κινηματογραφική επιτυχία της χρονιάς γεμίζει τα θερινά σινεμά στην Ελλάδα, κατακλύζοντάς μας με τα πιο όμορφα ανθρώπινα συναισθήματα!

 

Έναν μόλις χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της, επίσης γαλλικής, κωμωδίας «Θεέ μου, τι Σου Κάναμε;», μια υπέροχη κινηματογραφική οικογένεια μάς υπενθυμίζει πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν μπορείς να αγαπάς και να επικοινωνείς με την καρδιά σου. «Η Οικογένεια Μπελιέ», μια μικρή γαλλική παραγωγή που κατάφερε να μαγέψει περισσότερους από 7.500.000 θεατές στη Γαλλία, ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στις ελληνικές αίθουσες με περίπου 30.000 εισιτήρια, από τις πρώτες δυο εβδομάδες προβολής της.

 

Τώρα, στην τρίτη εβδομάδα προβολής, κι ενώ το κοινό δείχνει να έχει καταλήξει στην αγαπημένη του ταινία γι’ αυτό το καλοκαίρι, η γλυκιά και συγκινητική κωμωδία που γεμίζει τις αίθουσες, καθημερινά, αφήνοντας πίσω του μεγάλα κινηματογραφικά μεγαθήρια, έρχεται σε ακόμη περισσότερους κινηματογράφους, σε όλη την Ελλάδα, για να συναρπάσει και να μας κατακλύσει με το αστείρευτο χιούμορ αλλά και το αβίαστο συναίσθημά της.

 

Γιατί κάποιες φορές ίσως να είναι καλύτερο να μιλάς με τα μάτια και ν’ ακούς με την καρδιά…

 

Η ιστορία

 

Όλοι στην οικογένεια της Πολά είναι κωφοί εκτός από εκείνη. Όχι ότι αυτό είναι πρόβλημα: πέρα από τις πάμπολλες υποχρεώσεις τους στην οικογενειακή φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, η μητέρα της τον υποστηρίζει όσο μπορεί και ο 14χρονος αδερφός της είναι ερωτευμένος με την καλύτερή της φίλη!

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημά της Πολά είναι η φοβερά πολυάσχολη καθημερινότητά της, αφού βοηθά την οικογένειά της στη φάρμα τους, είναι ο συνδετικός τους κρίκος με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ γίνεται μέλος της σχολικής χορωδίας.

 

Σύντομα έχει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τους πάντες με την υπέροχη φωνή της και ο καθηγητής της αποφασίζει να την προετοιμάσει για έναν διαγωνισμό τραγουδιού, που μπορεί να της εξασφαλίσει την είσοδο σε μια σπουδαία μουσική σχολή στο Παρίσι. Πώς, όμως, θα ακολουθήσει ένα όνειρο που δεν μπορεί να καταλάβει η οικογένειά της; Και πώς θα μπορέσει να τους αποχωριστεί;