Η Πέγκυ Ζήνα την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο

Ξεκινά από τον Πειραιά η μεγάλη περιοδεία με περισσότερους
από 20 σταθμούς στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Η Πέγκυ Ζήνα ξεκινά με μια μεγάλη συναυλία την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Βεάκειο  Θέατρο, το δικό της μελωδικό καλοκαίρι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δίνει ραντεβού με τους φίλους της στον Πειραιά για μια μοναδική συναυλία και ταυτόχρονα δίνει το έναυσμα για ένα μουσικό ξεφάντωμα που θα διαρκέσει μέχρι αργά τον Σεπτέμβρη.

Ανανεωμένη και κεφάτη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό και ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα και μια σεζόν κατά την οποία κέρδισε το κοινό και με νέους ρόλους, όπως αυτό του μέντορα στο X Factor, εμφανίζεται την Τετάρτη 6 Ιουλίου για πρώτη φορά στο Βεάκειο Θέατρο και με γεμάτες τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες 20 χρόνων ξεκινά περιοδεία για περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Πέγκυ Ζήνα που διανύει την  καλύτερη φάση της καριέρας της, έχει σχεδιάσει γι αυτό το καλοκαίρι ένα διαφορετικό, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εμφανίσεων. Με μια εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της  συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές, έχει επιλέξει να τραγουδήσει σε ανοιχτούς συναυλιακούς  χώρους, θέατρα και γήπεδα, με σκοπό να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται, στο κοινό της.

Το πρόγραμμα, το οποίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και συνεχώς εμπλουτίζεται, περιλαμβάνει συναυλίες σε, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Γιάννενα, Λαμία, Κασσάνδρα Χαλκιδικής, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Πύργο, Διακοφτό, Καλαμάτα, Σέρρες, Δράμα, Έδεσσα, Κω, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Κύπρο.

Οι σταθμοί της περιοδείας  θα ανακοινωθούν αναλυτικά, προσεχώς.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και προπώληση εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/peggy-zina-kalokairi-2016/#producers

info
Βεάκειο  Θέατρο Πειραιά
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:  προπώληση 13 ευρώ – ταμείο 15 ευρώ
Διοργάνωση: People Entertainment Group S.A.
44 Vasileos Konstantinou Avenue, 11635 Athens, Greece
Tel. +30 210 72 94 906 – Fax. +30 210 720 9619