Η Πόπη Αστεριάδη συναντά τους Soul destiny στην Απανεμιά 24/1/2016

H ιέρεια του Νέου Κύματος η θρυλική Πόπη Αστεριάδη  συναντά το μελοδραματικο hip hop σχήμα τους Soul destiny σε μια μοναδική βραδιά στην Θρυλική Απανεμιά.Στην σκηνή θα βρεθούν η Θέλμα Καραγιάννη,η Καλλιόπη Βασιλείου και ο Dj Ponte.

special guest- Dtaeys,η ηθοποιός Ανδρομάχη Μαρκόπουλου,ο Χάρις Κατρακιάς(βιολί),ο Χάρης Παπανικολάου(κιθάρα-λαούτο)event_24_01_2016 (2)

Θα παρουσιαστούν τραγούδια που σφράγισαν την ιστορία του ποιοτικού τραγουδιού με την φωνή της Πόπης Αστεριάδη. Οι Soul destiny θα παρουσιάσουν ένα δείγμα από τον δίσκο τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει με τίτλο ”Σε αυτή τη γη που η σιωπή δακρύζει” από την Fm Records.Στον δίσκο συμμετέχουν Πόπη Αστεριάδη, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Σταυρακάκης, Γιάννης Λεκόπουλος, Νόνα Βουδούρη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Αρετή Κοκκίνου, Καλλιόπη Βασιλείου, Dtaeys, Johnnie Disowned (Ρυθμοδότες), Pol, Rolb, Χάρης Παπανικολάου.

Οι μοναδικές φωνές  από την Θέλμα Καραγιάννη και της λυράρισας Καλλιόπης Βασιλείου ,θα παρουσιάσουν σε συνοδεία με τον δάσκαλο της σχολής ”Χρόνης Αηδονίδης” Χάρη Παπανικολάου, τραγούδια από την δισκογραφική τους πορεία αλλά και αγαπημένα κομμάτια του καλού ελληνικού τραγουδιού.Oι φωνές τους και το ταλέντο τους δεν χρειάζονται συστάσεις και θα μαγέψουν όσους τις ακούσουν.

Συνοδεύει την βραδιά ο Χάρης Κατρακιάς ( βιολί)

Ώρα έναρξης 21.00 μμ. Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

  • Θόλου 4 & Μνησικλέους
  • τηλ,κρατήσεων 21 0324 8580

Η «Άδεια Σιωπή» της Αντιγόνης Κατσούρη

Η Αντιγόνη Κατσούρη, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, επανέρχεται με το τραγούδι «Άδεια Σιωπή», στο οποίο υπογράφει η ίδια την μουσική και τους στίχους, ένα τραγούδι – βόμβα, που συνταράσσει ...