Η πρεμιέρα της Ελένης Τσαλιγοπούλου στη Σφίγγα! (video + foto)

Με δύο συναρπαστικές παραστάσεις ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique, στην μουσική σκηνή «Σφίγγα» στο κέντρο της Αθήνας.

Με ένα παθιασμένο, σαγηνευτικό πρόγραμμα και με σαρωτική σκηνική παρουσία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί συνεργάτες της ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε και τις δύο βραδιές την ανανεωμένη Σφίγγα, αλλά και τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που τους ακολούθησαν στην πρεμιέρα τους, μία πρεμιέρα που κατά κοινή ομολογία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με ευφυή περάσματα από τις μεγάλες της επιτυχίες σε κρυφά και πολυαγαπημένα τραγούδια της αλλά και σε απρόσμενες επιλογές σημαντικών δημιουργών, με σπουδαία τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό αλλά και στιγμιότυπα από το επερχόμενο άλμπουμ της που δοκιμάζονται πρώτη φορά στη σκηνή της Σφίγγας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου  και οι Bogaz Musique φέτος συναρπάζουν και καθηλώνουν. Άλλωστε ο μοναδικός τρόπος που έχει η Ελένη στις ζωντανές της εμφανίσεις, οι μαγικές ερμηνείες της, η σπουδαία μπάντα των bogaz που μεταμορφώνει κυριολεκτικά τα τραγούδια με εμπνευσμένες, αριστοτεχνικές και ηλεκτρισμένες ενορχηστρώσεις αλλά και η υποδειγματική δομή του προγράμματος, υπόσχεται έναν από τους πιο ενδιαφέροντες μουσικά χειμώνες στο κέντρο της πόλης.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ξεκίνησαν θεαματικά και σας προσκαλούν αυτό το χειμώνα σε μία λυτρωτική μουσική εμπειρία στη ζεστή και οικεία Σφίγγα, που φιλοδοξεί να γίνει το στέκι όσων αγαπούν το ελληνικό τραγούδι που μας συγκίνησε και μας καθόρισε.

Και όπως συμβαίνει σε κάθε καλό στέκι οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Παρακάτω θα βρείτε video και φωτογραφίες από τις δύο πρώτες βραδιές της Ελένης από τις οποίες πέρασαν οι Τάνια Τσανακλίδου, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Σταύρος Σιόλας  και πλήθος κόσμου!

Ελένη Τσαλιγοπούλου @ Σφίγγα (3)

Τάνια Τσανακλίδου – Το τραγούδι της λίμνης

Γιώτα Νέγκα – Με τα μάτια κλειστά

Σταύρος Σιόλας – Της άρνης το νερό

Ελένη Τσαλιγοπούλου – Καραπιπερίμ

Ελένη Τσαλιγοπούλου – Τα ματόκλαδα σου λάμπουν

Φωτογραφίες: Κώστας Χαλκίδης

 

Μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ:

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

[email protected]m

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30