Η πρεμιέρα του Κώστα Μακεδόνα στο Κρεμλίνο

Ο Κώστας Μακεδόνας ξεκίνησε με τεράστια επιτυχία τις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή Κρεμλίνο στον Πειραιά το περασμένο Σάββατο και χάρισε στο κοινό του μία ανεπανάληπτη βραδιά. Ερμηνεύοντας προσωπικές του επιτυχίες αλλά και γνωστά, κλασικά λαϊκά τραγούδια ξεσήκωσε τους πάντες και ξεχώρισε για την υπέροχη όπως πάντα φωνή του και την εξωστρέφειά του. Οι εμφανίσεις του θα κρατήσουν όλο το Φεβρουάριο.

Επίσης, την Δευτέρα   στο πλαίσιο των συνεντεύξεων με μουσικούς στον Ιανό, η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη έκανε μια αναδρομή στη ζωή και την μουσική πορεία του Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος  μοιράστηκε αναμνήσεις, συγκίνηση και αγαπημένα του τραγούδια με τους παρευρισκόμενους.

Και στις δύο βραδιές παρέστησαν πολλοί φίλοι -συνάδελφοί του αλλά και συνεργάτες του από το Rising Star. (φωτογραφίες)

 

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τηλ. 210 410 0010

https://www.facebook.com/kremlinostage

Ωρα έναρξης: 22:30

Ιανός Βίκυ Καραντζόγλου, Κώστας Θωμαϊδης, Τασούλα Επτακοίλη, Ζωή Παπαδοπούλου Ιανός Λουκάς Θάνος - Κώστας Θωμαΐδης Ιανός με την Τασούλα Επτακοίλη Ιανός Μιχάλης Καραγκούνης, Μηνάς Τσίγκος, Balanchine Inga, Γιάννα Φαφαλιού, Γεωργία Κυριακίδου, Κέλλυ Βουδούρη Ιανός Παναγιώτης Καλαντζόπουλος Κρεμλίνο Κρεμλίνο Γιάννα Φαφαλιού - Αναστασία Ιωακειμίδου - Χρήστος Μάστορας Κρεμλίνο Γιώργος Λιάγκας - Καλομοίρα Κρεμλίνο Καλομοίρα - Χρήστος Μάστορας