Η “Προφητεία” της Άντρια Κρέμερ

Το τέλος της διεθνούς bestseller τριλογίας «Μπελαντόνα»

Αξίζει η αληθινή αγάπη την υπέρτατη θυσία;

Η Κάλα ανέκαθεν καλωσόριζε τον πόλεμο.
Τώρα όμως που η τελική μάχη αφορά την ίδια, διακυβεύονται πολύ περισσότερα. Πρέπει να σώσει τον Ρεν, έστω κι αν αυτό προκαλεί την οργή του Σέι. Πρέπει να κρατήσει τον Άνσελ, τον αδερφό της, ασφαλή, ακόμη κι αν έχει στιγματιστεί ως προδότης.
Είναι επίσης απαραίτητο να αποδείξει ότι αξίζει να είναι η άλφα της αγέλης της, γι’ αυτό αντιμετωπίζει αδιανόητα τρομερές καταστάσεις και ξεφορτώνεται μια για πάντα τον κόσμο της μαγείας των Φυλάκων. Στο τέλος πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει όταν τελειώσει ο πόλεμος, αν βέβαια κατορθώσει να βγει ζωντανή.CremerAndrea_1

Η Άντρια Κρέμερ είναι η συγγραφέας της τριλογίας «Μπελαντόνα».

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια ονειροπολώντας, ενώ περιπλανιόταν στα δάση και στα παραλίμνια τοπία του βόρειου Γουισκόνσιν.

Συνέχισε τις σπουδές της μέχρι την ανώτατη βαθμίδα και έκανε διδακτορικό με θέμα την πρώιμη σύγχρονη ιστορία, μια αντανάκλαση της περιέργειάς της για τη μαγεία και τις πολεμικές τακτικές.

Ζει στη Μινεσότα, όπου διδάσκει στο Κολέγιο Μακάλεστερ, και κάνει παρέα με το σύζυγό της, ένα μπουλντόγκ, ένα μπόρντερ κόλεϊ κι ένα παπαγαλάκι.

Από τις Εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν επίσης τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς «Μπελαντόνα», Μπελαντόνα και Όλεθρος.

 

Κρέμερ Άντρια

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

 

 

 

Ετος ‘Εκδοσης: 2016

Σειρά: Εφηβική Λογοτεχνία

Σελίδες: 464

Τιμή: € 12,50 (με ΦΠΑ)

Νέο single του Τάσου Πέτσα

Φεβρουάριος του 2017 και ο Τάσος Πέτσας επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα νέο track με τίτλο “Voices (Istimpei)”. Για μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει ...