Η Σοφία Εμφιετζή στο ΞΕΦΩΤΟ

Mετά την επιτυχημένη παράσταση  της Σοφίας Εμφιετζή στο ΞΕΦΩΤΟ ,εμφανίζεται ξανά  αυτή την Παρασκευή 27 Μαΐου .Η Σοφία Εμφιετζή θα ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων μας δημιουργών όπως του Β.Τσιτσάνη, Απ.Καλδάρα, Α.Πάνου, Γ.Ζαμπέτα, Μ.Θεοδωράκη , Μ. Λοΐζου κ.α.

Την Σοφία Εμφιετζή την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία της με το συγκρότημα Αθηναϊκή κομπανία το 1981, στο δίσκο ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΘΕΙΕ ΤΑΚΗ με τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου, όπου γίνεται αμέσως χρυσός. Έπειτα ακολουθούν σημαντικές συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες στη δικογραφία και σε εμφανίσεις όπως οι Χ.Αλεξίου, Στ.Διονυσίου, Ελ.Βιτάλη, Μαν.Μητσιάς, Γ.Πουλόπουλος, Χρ.Νικολόπουλος, Δ.Μητροπάνος, Α.Χρυσάφη, Ν.Άσιμος, Ρ.Κουμιώτη, Αντ.Βαρδής, Γ.Κόρος, Μαριώ κ.α. Επίσης ηχογραφεί μεγάλες λαϊκές επιτυχίες που τους δίνει καινούργια διάσταση με την ξεχωριστή φωνή της όπως Γιουλμπαχάρ, Σκληρός χωρισμός, Καλή τύχη, καθώς και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν όπως το «Σ΄ένα άλμπουμ» και το «Φταίω».

13292838_877089552436961_495935908_n

Μαζί της θα τραγουδήσουν  τρεις εξαίρετοι τραγουδιστές, ο Μιχάλης Παπαζήσης, ο Γιάννης Λεκόπουλος και ο Φώτης Θεοδωρίδης.

Mαζί τους οι σπουδαίοι μουσικοί:

Πάνος Κοσμίδης: Πιάνο

Χριστόδουλος Πουλιούδης  : Κιθάρα

Δημήτρης Γουμπερίτσης : Κοντραμπάσο

Παύλος Παφρανίδης : Μπουζούκι

Η ΓΕΦΥΡΑ www.gefira.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

Ώρα έναρξης 23.00 μ.μ

Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Ξέφωτο: Λυκούργου 5, Λαδάδικα

2314015911 & 6931091534

YOUTUBE

https://www.youtube.com/watch?v=te1VPyM5Lds

https://www.youtube.com/watch?v=bFOXlqHY3GM

Πετάξτε με την Στέγη στην Επίδαυρο για τις Όρνιθες

Τι μοιράζονται ένας ψυχίατρος-μεταφραστής, ένας πρωταθλητής Παραολυμπιακών αγώνων, μία δημόσια υπάλληλος-νάνος, η Νατάσσα Μποφίλιου και ένας μοναδικός θίασος εξαιρετικών ηθοποιών; Σκηνοθετούνται όλοι από το Νίκο ...