Η «Όσκαρ…ική γκάφα» του Γουόρεν Μπίτι

Έδωσαν το Όσκαρ στην ταινία La La Land ενώ νικήτρια ήταν το Moonlight

Με πρωτόγνωρο λάθος έκλεισε η 89η τελετή των Όσκαρ. Ενώ αρχικά ανακοινώθηκε ότι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας πάει στην ταινία , που ήταν και το φαβορί, La La Land  στη συνέχεια είπαν ότι έγινε λάθος και το βραβείο ανήκει στην ταινία Moonlight!

Ο Γουόρεν Μπίτι  ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ανακοίνωσε το λάθος βραβείο  αλλά εξήγησε στη συνέχεια ότι μπερδεύτηκε με  την ανακοίνωση με την οποία η Εμα Στόουν κέρδισε το Οσκαρ Α γυναικείου Ρόλου για το La La Land.

Συγνώμη για τη σύγχυση στην τελετή των ‘Οσκαρ, ζητεί η αρμόδια ελεγκτική εταιρία

Η ελεγκτική εταιρία που είναι αρμόδια για την απονομή των βραβείων ‘Οσκαρ ζήτησε σήμερα συγνώμη για το λάθος που έγινε με την ανακοίνωση του ‘Οσκαρ καλύτερης ταινίας, τονίζοντας ότι επιδόθηκε λάθος φάκελος στους ηθοποιούς και παρουσιαστές Γουόρεν Μπίτι και Φαίη Ντάναγουεϊ.

Κατά τη διάρκεια της 89ης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λος ‘Αντζελες, οι δυο βετεράνοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν κατά λάθος ότι το σημαντικότερο ‘Οσκαρ από τα κινηματογραφικά βραβεία για το 2017 απονέμεται στην ταινία “La La Land” πριν προλάβουν οι διοργανωτές να τους ειδοποιήσουν ότι το βραβείο δίδεται στην ταινία “Moonlight”.

“Λυπούμαστε βαθιά γι αυτό που συνέβη”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία PriceWaterhouseCoopers, που ηγείται για 83η φορά της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων για τα βραβεία Όσκαρ εκ μέρους της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 

Οι Νικητές των Βραβείων GRAMMY

Η τελετή των 58ων βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, 15 Φεβρουαρίου 2016, στο Los Angeles! Μεγάλοι θριαμβευτές της βραδιάς ανακηρύχθηκαν οι Alabama Shakes κερδίζοντας το ...