“Ιπποκράτεια 2017” – O John O’ Gallagher συμπράττει με τους ΜΟb trio

Μια εξαιρετική συναυλία σύγχρονης τζαζ μουσικής με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό σαξοφωνίστα, συνθέτη και ακαδημαϊκό John O’ Gallagher, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων 2017, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Κω.

Ο John O’ Gallagher είναι ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της σύγχρονης Jazz σκηνής της Νέας Υόρκης. Είναι γνωστός για το καινοτόμο ύφος του που ωθεί την τζαζ στα όρια της.

Έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Joe Henderson, Maria Schneider, Kenny Wheeler , Billy Hart, Tony Malaby, Jeff Williams, Tom Rainey, Chris Cheek, Ralph Alessi, Rudresh Manhathappa, Mike Formanek, Ben Monder.

Στις 7 Αυγούστου στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Κω θα συμπράξει με τους MOb trio, για μία μοναδική συναυλία στo πλαίσιo των Θερινών Ιπποκρατείων 2017.

Το μουσικό σχήμα ΜΟb trio σχηματίστηκε το φθινόπωρο του 2015. Xαρακτηρίζεται κυρίως από τον ακουστικό ήχο των οργάνων (σαξόφωνο, κοντραμπάσο, ντραμς). Κάποιες φορές ο ακουστικός ήχος συνδυάζεται με τον ηλεκτρονικό, μέσω της χρήσης των εφέ. Το ρεπερτόριο του σχήματος βασίζεται κυρίως σε συνθέσεις των μελών του καθώς και σε διασκευές standards και έργων της σύγχρονης jazz σκηνής.

Στη συναυλία συμμετέχουν:

John O’ Gallagher: alto saxophone

Marios Valinakis: tenor saxophone – electronics                                                                    

Alexis Delis: double bass

Giannis Notaras: drums

 

Ώρα έναρξης: 21.00.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Διοργάνωση: ΔΟΠΑΒΣ

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

 

Σχετικά links:

https://www.youtube.com/watch?v=ODWWuAH-0Fw

https://www.youtube.com/watch?v=eZjDLdvqixU

https://www.youtube.com/watch?v=Y4e6aHfNNHs&t=134s

https://www.youtube.com/watch?v=O6iklZRYnHU

 

Πληροφορίες:

Πνευματικό Κέντρο Κω τηλ:2242 0 25316  ώρες 09:00 – 15:00

Κόκκινο Σπουργίτι το teaser trailer

Η Ντομίνικα Εγκόροβα έχει πολλές ιδιότητες. Αφοσιωμένη κόρη, αποφασισμένη να προστατέψει τη μητέρα της με κάθε κόστος. Πρίμα μπαλαρίνα με τέτοια ένταση, που έχει ωθήσει ...