«Και Σε Θυμάμαι» από τους REC

Οι REC επιστρέφουν δυναμικά και ανατρεπτικά

Με την προηγούμενη χρονιά να τους έχει χαρίσει τη #1 ραδιοφωνική επιτυχία με το “Μπες” και το 2016 φαίνεται να τους ανήκει

αφού οι REC μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο single τους με τίτλο «Και Σε Θυμάμαι».

Η μουσική ανήκει στον Άρη Λουμάκη, ενώ οι στίχοι τόσο στον ίδιο όσο και στην Αγγελική Μακρυνιώτη,η οποία έχει υπογράψει επιτυχίες σε Ν. Οικονομόπουλο, Χρήστο Δάντη, Σταμάτη Γονίδη κ.ά.

Πολύ σημαντική στιγμή και ταυτόχρονα εξέλιξη στον ήχο του συγκροτήματος αποτελεί η νέα συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανό,μουσικό παραγωγό καλλιτεχνών πρώτης γραμμής όπως ο Νίκος Βέρτης, η Άννα Βίσση, η Πάολα, κ.ά.

Το video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Καλλιθέα, στα μέρη που μεγάλωσε ο ιδρυτής των REC, Άρης Λουμάκης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept, στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τον Άρη, τον Mike και την Ξένια  σε δεύτερους ρόλους,ενώ είναι κυρίαρχα τα έντονα συναισθήματα όπως αυτό του έρωτα, της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Σε ρόλους έκπληξη θα δούμε τον παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης Πέτρο Πολυχρονίδη αλλά και τη νεαρή παρουσιάστρια του MAD TV Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Το single «Και Σε Θυμάμαι» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Feelgood Records.

Οι REC συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Spell Club της Αθήνας, διανύοντας μια από τις μεγαλύτερες σεζόν που έχει ήδη ξεπεράσει τους έξι μήνες.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή “ετοιμάζει αποσκευές”

H Εθνική Λυρική Σκηνή “ετοιμάζει αποσκευές” για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και παρουσιάζει Ελληνικές και Βιεννέζικες Οπερέτες. Ένα χρόνο μετά την ιδιαιτέρως επιτυχημένη δράση-έκπληξη στο ...